Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armin..

podzielacie tą opinie ?

Polecane posty

Gość misska
nio nie mieli chyba wyjscia.ale to nie bylo łatwe.dałam im do zrozumienia ze i tak bede z nim nie zaleznie od tego czy to zakceptuja.chodziłam z nim 1,5roku

Gość armin..
i czemu sie rozstaliscie ?

Gość misska
za bardzo był o mnie zazdrosny i nie wytrzymałam tego

Gość armin..
hehee :D i co nie zalujeszzz ?:)

Gość tja....
ja sama straciłam dziewictwo w wieku ok 18 lat i uważam, że to ok wiek. a seks dopiero po ślubie to największa głupota jaką można zrobić. później kobitki nienawidzą seksu bo sobie wzięły za mężów pawianów, którym przez 20 lat nie udało się znaleźć łechtaczki. pogódź się z tym, że mama nie nadaje się do rozmów o seksie. unikaj tematu, a jak sama zacznie to odpowiedz że o seksie będziesz rozmawiać z ginekologiem bo ona ze swoją histerią nie jest dla Ciebie autorytetem. a żadnej dziwki, puszczalskiej i niegodnej szacunku sobie wmówić nie daj. twoja mama Cię krzywdzi, bo takim gadaniem buduje Co w głowie blokady, które mogą uniemożliwić ci radość z seksu. ona nie ma do tego prawa, a ty jesteś dorosłą kobietą i nie musisz się przejmować jej zdaniem (dopóki jesteś pewna że nie zrobisz dziecka, które ona musiałaby utrzymywać).

Gość armin..
dokladnie, od pewnego czasu mam pewna blokade i kiedy sie kochamy nie potrafie sie z tego cieszyc , wciaz mysle ze robie cos zlego.. Ale nie potrafie z siebie tego wyprzec..

Gość misska
wiesz nie załuje..chyba go naprawde nie kochałam..no ale nie załuje ze tyle z nimchodziłam bo byłam szczesliwa

Gość armin..
to dobrze. W ogole dzieki za opinie :)

Gość misska
a nie ma za co...mm nadzieje ż e ci sie sampoczucie troche poprawiło i nie przejmuj sie mama

Gość armin..
ja tak mam wszystko biore strasznie do siebie... noo coz chyba bede sie zgrywac jeszcze przez kilka lat jaka to ze mnie dziewica. nic innego nie pozostaje.

Gość misska
no chyba narazie nie masz innego wyjscia..chociaz twoja mama bedzie spokojniejsza

Gość cvz
doobre ;d