Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armin..

podzielacie tą opinie ?

Polecane posty

Gość armin..

Ostatnio rozmawiałam z mamą o tym że chce wyjechać z chłopakiem i znajomymi na wakcje. Wtedy jakoś zaczela pytac o moje zycie seksualne , powiedzialam ze chce to zrobic z moim chlopakiem (naprawde to juz stalo sie jakis czas temu .. ). W kazdym razie gdy jej to powiedzialam zaczela wyzywac mnie , ze zachowuje sie jak ku*wa, kogo ona wychowała i w ogole. Ze za młoda na to jestem (mam 19 lat). Ale ja kocham go jestesmy 2,5 roku razem. Prosze powiedzcie czy ja naprawde jestem taka zla ? Tak sie nasluchalam ze sama juz nic nie wiem :(((.

Gość o matko...
sorry ale masz fajną mamusie...

Gość hehehehahaha
nie ma to jak umiejętności pedagogiczne ze strony Twojej mamy... Nie robisz nic złego, to ona po prostu jest z innej epoki. Powiedz mamie, że mamuty wyginęły.

Gość o matko...
nie, nie jestes zla tylko bardzo mloda. bylebys robila to z glowa i nie wkopala sie za szybko w dzidziusia

Gość misska
autorko wcale nie jestes zła...pojechac ze znajomymi i chłopakiem na wakacje to całkiem normalne..chociaz jak bys pojechała to bedzies miała wspomnienia z chłopakiem jak było cudownie na wakacjach..a nie ktore mamy tak maja..chyba twoja mama za bardzo martw sie o ciebie..

Gość armin..
Twierdzi , ze moj chlopak mnie wykorzystuje i nie szanuje bo chce ze mna to robic a nie ma slubu ;p. I ze jak jego rodzina sie o tym dowie to nie beda mnei szanowac i nigdy nie zaakceptuja bo tez beda mieli za ku*we. ;] Nie mam juz sil , ta kobieta odebrala mi ochote na wszystko .. I na te wakacje, na sex ..

Gość o matko...
co ma wspolnego slub z szacunkiem? Czy maz tluczacy zone ja szanuje? nasi rodzice nie sa nieomylni, wiesz o tym?

Gość armin..
noo co Ty nie rozumiesz ?:P On mnie nei szanuje , bo ze mna to zrobil bez slubu. Nie poszanowal mojego ciala. Nie wiem czy lepiej jej powiedzieć .. mamo ja nie jestem już dziewicą, czy przytakiwać tak taak masz racje jak robiłam dotychczas. Jednak skutków zadnych nie przyniosło. Opieprzona zostalam za to ze mysle o sexie :P

Gość misska
ale wazne ze ty wiesz ze on cie szanuje ..twoja mama przesadza.

Gość nic tam nie zachowuj
spytaj sie mamy, czy czekala az do slubu.

Gość o matko...
twoje zycie seksulane to twoja sprawa, jesli jestes do tego gotowa psychicznie to OK, pamietaj jednak o konsekwencjach czyli zabezpieczajcie sie po prostu

Gość kijowo owo
slubu? ja bym odpowiedziala: "Alez matko, jakiego slubu? Ja nie mam zamiaru wychodzic za maz! Po co? Mam potrzeby seksualne, chlop je moze zaspokoic, wiemy co to gumki, wiec ani dziecka, ani HIV-a nie bedzie" i tyle.

Gość armin..
hehe , spytalam i powiedziala ze tak. A udowodnic jej nie udowodnie ze nie bo sie urodzilam pare lat po slubie;p

Gość o matko...
no wiesz, ja bym sie jednak dobrze zastanowila czy powiedziec mamie, im mniej wie tym lepiej spi, a ty masz troche spokoju

Gość misska
jak chcesz miec sopkoj i nie gadac z mama o tym to jej przytakuj ale jak chcesz byc szczera to powiedz jej jak jest...to twoje zycie seksualne a nie twojej mamy

Gość bolczyk
i bardzo dobrze, sluchac sie matki i nie smierdziec!

Gość armin..
w pewnym momencie zaczelam watpic w siebie w to co robie , w sumie wciaz watpie.. Ale chyba kazdy by zaczal, gdyby sluchal od tygodnia " bozee jak ja ja wychowala" , "nie szanuje siebie", "dziwka"......

Gość oj ale masz problem noooo
powiedz mamie ze chcesz zrobic z chlopwakiem ALE jeszcze nie teraz bo ie jestes gotowa , ze napewno nie w te wakacje :P skoro i tak sie na ciebie wydarla jak stara rura , to mozesz usopkoic jej sumienie malym klamstwem heh te matki :O

Gość o matko...
hahaha a moj facet jest wczesniakiem...

No to był pewnie pierwszy szok. Przeczekaj i porozmawiaj z nią jeszcze raz na spokojnie, 19-letnia dziewczyna uprawiająca seks to nic złego i powinna to zrozumieć. Wytłumacz jej, że to z miłości i seks będzie (był:)) odpowiedzialny. Moja mama, wstyd się przyznać, ale mnie nakryła jak się kochałam z moim chłopakiem, a miałam wtedy niespełna 18 lat. Zapytała się tylko czy się zabezpieczam... To zależy od rodzica.

Gość o matko...
i to byla wlasciwa reakcja, masz madra mame takze tego 2

Gość armin..
chodzi mi o to ze zawsze sie z nia dogadywalam , bylo ok . Chcialam bcy z nia szczera, nie wiedzialam ze tak zareaguje i zwyczajnie mnie to boli . Chcialabym zeby zrozumiala i to przykre kiedy wlasna matka uwaza cie za ku*we :( . .. Wiem ze moglam ja oklamywac,, ale nie chce.

Gość przyszlamama
nie przejmuj się mamą. jedź na wakacje i baw się na całego! tylko pamiętaj o gumkach i nie daj się namówić na "bez". ja czekałam na "tego jedynego" i teraz bardzo tego żałuję. młodość ma się tylko jedną, potem życie nie jest już takie piękne, a straconych przeżyć nie da się odzyskać a kurwą byś była jakbyś co noc spała z innym...

Gość misska
autorko nie watp w siebie bo nic złego nie robisz bo to jest z miłosci..

Gość misska
to jak powiesz jej prawde to dla mamy bedzie straszne ale wkoncu musi to zakceptowac ... i docenic ze jestes z nia szczera..

Gość armin..
ale nie umiem z nia o tym pogadac,, wiem ze mnie kocha, chce dla mnie jak najlepiej .. ale coz jest z innej epoki. Dla niej to naprawde cos strasznego ..

Gość misska
to moze daj sobie troche czasu..mama troche moze bedzie miała inne podejscie i zrozumi ze juz nie jestes malutka dziewczynka..

Gość armin..
heh mam nadziejeee . bo gadac juz z nia nie bede . bez sensuuu . misska a ty ile masz lat ? mialas kiedys podobne probmely?

Gość misska
ja mam prawie 19..kiedys moi rodzice nie akceptowali mojego zwizku bo byłam z gosciem co był odemnie 4lata starszy

Gość armin..
i co zaakceptowali w koncu ?:)