Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resta

nie moze we mnie wejsc...

Polecane posty

Gość resta

mam doswiadczonego partnera ja natomiast jestem dziewica ... ostatnio zdecydowalam sie ze chce z nim to zrobic... mielismy juz 4 podejscia ale nic z tego ... dlaczego?? doradzcie cos... co ze mna jest nie tak..:(

Gość resta
jak zwykle tylko zlosliwosci...

Gość ON35
Widać taki doświadczony ten Twój facet... Nie sztuka dążyć do wejścia, trzeba umeć przygotować kobietę, wspólne działanie i dbanie o obopólną przyjemność to podstawa...

zdarza sie,ze blona dziewicza jest tal duza i gruba,ze przebicie jej wymaga wielu prob i sprawia wiele bolu. na twoim miejscu poszlabym do lekarza,zeby przebil blone zanim seks ci sie calkiem obrzydzi.

uzyjcie zelu nawilzajacego..to pomoze w 1 penetracji i dwa wypij najlepiej kieliszek wina dla rozluznienia:-)

Gość lizak1001
Mnie by kieliszek wina nie rozluznil. Wlasciwie kieliszka wino to ja nawet nie czuje. Dlatego wypij kufef wina albo flaszke wodki razem z chlopakiej przed seksem i bedzie git.

jasne lizak bo nie bedzie wiedzaial co robila:-P masz racje i po bolu:-D

Gość bo we mnie jest seks
Pamiętam mój pierwszy raz,a raczej miał być to mój pierwszy raz :O Z moim pierwszym chłopakiem.Starszy ode mnie 3 lata,miał kilka panienek przede mną...Po dość długim czasie zdecydowałam się że chcę z nim "to" zrobić.Ładnie pięknie,taki doświadczony i też nie dał rady we mnie wejść.:O Tylko cała obolała po tym byłam...;/ Teraz z tym doświadczeniem to bym mu powiedziała co ma robić,bo w sumie oprócz całowania nie zrobił nic ;/ Prawie rok później straciłam dziewictwo,ale już nie z tamtym :) Facet sporo starszy,wiedział jak mnie rozpalić.Po sesji pieszczot z jego strony,nie miał żadnych problemów z wejściem :)

Widać że bierze się do tego jak pies do jeża. Żadne kieliszki :O , romantyczne farmazony.Jeśli myślisz że to właśnie jest ten chłopak, z którym chcesz to zrobić pierwszy raz, to zrób to szybko. Na spełnianie swoich fantazji będziesz maiła dużo czasu. Jak to się mówi najtrudniejszy pierwszy krok. ;) Nawiązując bezpośrednio do tematu. Widocznie chłopak nie ma się czym przebić. :O