Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania spod poznania

Mój brat wychodzi za rosjankę...

Polecane posty

Gość Ania spod poznania

Nawet jej nie znam. Poznał ją podczas jednej ze swoich eskapad na wschód. Najlepsze jest to, że chce się na stałe z nią osiedlić na Syberii :-O... Sama nie wiem czy mu odbiło do końca, czy po prostu ja mam jakieś zaburzenia myślenia abstrakcyjnego i nie jestem w stanie pojąć jego "geniuszu".

Gość a gdzie niby
to on wychodzi za maz?

moze ja kocha hehe masz szalonego brata to sie ciesz ze nie maruda :D przynjamniej bedizesz miala gdzie jezdzic na urlopy itp :d rusiny sa gut haha:D szczęścia dla brata! :)

Gość Ania spod poznania
Dobra... BIERZE ŚLUB! Pierniczyć niuanse języka polskiego.

Gość r54
"czy po prostu ja mam jakieś zaburzenia myślenia abstrakcyjnego i nie jestem w stanie pojąć jego "geniuszu"." a ja np. nie rozumiem Polek, ktore nagminnie biorą sluby z arabami i decyduja sie na wyjaz do ich ojczyzny.

Gość normalnie jestem w szoku
od razu przypomniała mi sie ksiazka "ruski miesiac", stfelnikoffa- polecam, jest zaaajebista :D

Gość miłość pani miłość

Gość Ania spod poznania
polskiego dobrze nie znam, a ty mnie kazesz sie ruskiego uczyc? :D

Gość a gdzie niby
i znowu ktos, kto jest uczulony na arabow.

Gość Ania spod poznania
Sory, mialo byc wychodzi za rosjanina :classic_cool: Jego imie to Wasilij :p

ksenofobia sie szerzy...co to za roznica skad pochodzi druga polowa skoro sie kocha

Gość Ania spod poznania
Te dwa ostanie komenty to podszywy Jak ksenofobia? Media już móżdżek wyprały totalnie, że wszędzie dopatrujesz jakiś ksenofobii? Proponuję jeszcze nazwać mnie per homofobką i antysemitką... Po prostu jestem zdziwiona i zaniepokojona o brata. To jednak jest ROSJA. A on nie jest zbyt zamożny, żeby eksperymentować z zamieszkaniem w obcym kraju... ... Najlepsze jest to, że chce zamieszkać na TOTALNYM ZADUPIU, ponieważ męczy go cywilizacja. Nawet coś przebąkiwał o budowie domu, WŁASNYMI RĘKAMI- bez pomocy ekipy budowlanej :-O A tak jego narzeczona, też nie napawa optymizmem. Ma ledwo co skończone 19 lat i chce się z nią żenić. To nie jest normalne- chyba przyznacie :-(

Gość Ania spod poznania
No i jeszcze jedno. Jej rodzice są zamożni i niezbyt im się podoba, że wychodzi za mojego brata. Nie wiem, czy chodzi o oto, że jest za młoda, niewykształcona czy nie odpowiada im mój brat. Wiem natomiast, że notorycznie dochodzi pomiędzy nimi do kłótni. Jej rodzice wręcz mu grożą... I co. Wynajmą jakiś rosyjskich dresiarzy za butelkę wódki i go zatłuką. Może histeryzuję, ale naprawdę się o niego boję :-(

Gość Ania spod poznania
Nie wiem po co, ale podbijam...