Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnastoletnia dziewica

Boję się stracić dziewictwo!

Polecane posty

Mam 18 lat, jestem od 1,5 roku z chłopakiem, bardzo się kochamy i ten związek na pewno jeszcze potrwa. Zamierzamy rozpocząć współżycie, bardzo tego chce, ale mam obawy, że jeżeli kiedyś się rozstaniemy to już nikt nie będzie chciał \"używanej\" dziewczyny... :( Czytałam wiele tematów w internecie, w których wypowiadają się mężczyźni, że dziewice są bardziej wartościowe i gardzą tymi \"nie dziewicami\". Co mam zrobić?? Jestem rozdarta.

Gość lubię ludzi
Gówno prawda! mamy równouprawnienie! co to faceci mogą nie być prawiczkami a kobieta "używana" jest mniej warta ?! no chyba jakieś wolne ŻARTY i KPINY, kochasz go? pragniesz tego? to to zrób :) przecież nie puszczasz się z pierwszym lepszym! tylko z facetem z którym jesteś 1,5 roku! i go kochasz... :) powodzenia! ps. pamiętaj, że sekssss wciągaaaaaaa :) :*

Gość onkly
a gdzie znasz takich facetow?

Gość wielbiciel i sluga
szczerze jabym wolal zeby dziewczyna moia niemiala ilostam przedemna bo oto mni eodpycha a trafic dziewice mazenie kaazdego itak duzo uwaza

Gość japierdziele
ja pierdziele dziewczyno jesteś jeszcze młodziuchna i z tego co widac nie jestes gotowa! po co sie spieszyc? skoro masz obawy to czekaj aż wkońcu bedziesz pewna, że to ten jedyny, nic dziwnego w tym nie widze, a z tymi dziewicami to poniekad prawda

Gość lizak1001
Czekac, tylko na co ? Na ksiecia z bajki chcesz czekac ? Jakbym sie cofnal w czasie i mial znow 18 lat to bym sie chyba zaruchal. Tylko, zebym wiedzial wowczas to co wiem teraz.

Jestem gotowa tylko, że martwię się, że jeżeli coś nie wyjdzie (nigdy nie wiadomo jak to się w życiu potoczy) to już żaden facet mnie nie zechce, nie chodzi o przelotnego faceta tylko o mężczyznę na stałe, nawet męża.

Gość _Misiek_
To Ty sama musisz zdecydować czy już teraz tego chcesz. A te opowiastki facetów o dziewicach to soczyste bzdury. Żyjemy w XXI wieku a nie w XIX i każda dziewczyna ma prawo sama decydować o sobie. Wg mnie wartościowsze są te co mają to już za sobą bo dokładnie wiedzą czego chcą od życia. Jako 30-latek kochałem się z 29 letnią dziewicą, nie była moją pierwszą. 29-latka trzymała się fartucha mamusi, nie umiała być samodzielna. Rozpacz po prostu.

Gość lizak1001
Spokojnie. O jednego faceta zaden inny mezczyzna nie bedzie zly. Poprostu w przyszlosci gdyby wam nie wyszlo to kolejnemu nie wspominaj za duzo o seksie z bylym i bedzie ok.

Gość ndkjc
misiek czyli wszystkie dziewice wedlug ciebie trzymaja sie fartucha mamy? a ty autorko nie przejmuj się opiniami innych i jesli nie jestes pewna waszego zwiazku to czekaj, lepiej czekac niz pozniej zalowac, wogole nie wiem co to za chore naciski teraz wszedzie są? jej du.pa jej sprawa, niech sobie czeka ile bedzie chciala

Gość alesandroo
to lepiej poczekaj jak nie jestes pewna ... zeby potem nie bylo ze znow facet winny...

Gość agatka81
prawda jest taka każdy facet zaciągnie cię do łużka. byłam w podobnsj sytuacji jako18latka straciłam dziewictwo z chłopakiem,który jest teraz moim mężem.Znasz swojego faceta kochasz go to porozmawiaj znim. prawda jest inna dziewice już to jednostki,choćteraz wraca modA NA\"WIANUSZEK\".Jeśli ie bśdziesz mieć opini puszczalskiej znajdziesz fajnego face ta.Zaplanujcie to i stwórzcie fajnąatmosfere. powodzenia.

Gość inteligientki inaczej
po wodzania

Gość powiedzonek
jak nie jesteś pewna to nie rób. i juuuuuuu

Gość Szejna
Nie łam się, daj dupy i będzie pięknie.

Gość harry marry
jak juz bardzo masz z tym problem, to powiedz jelopkowi, ktoremy by to przeszkadzalao, ze blone przerwałas przypadkowo podczas masturabcji. Od razu urosniesz w oczach, mowie ci.

Gość rewrerwe
"Gówno prawda! mamy równouprawnienie! co to faceci mogą nie być prawiczkami a kobieta "używana" jest mniej warta ?! no chyba jakieś wolne ŻARTY i KPINY," a teraz wejdz na ten topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4158880

Gość rewrerwe
"Gówno prawda! mamy równouprawnienie! co to faceci mogą nie być prawiczkami a kobieta "używana" jest mniej warta ?! no chyba jakieś wolne ŻARTY i KPINY," a teraz wejdz na ten topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4158880 i tez napisz o rownouprawnieniu