Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potargana

wpadka?

Polecane posty

Gość potargana

hej. tydzien temu kochalam sie bez gumki a od dzisiaj wydaje mi sie ze moj brzuch zrobil sie troszke wiekszy. czy toznaczy ze napewno jestem w ciazy?

tak, jesteś na pewno w ciąży. to już pierwszy tydzień. Boże, idiotko ile ty masz lat? dwanaście?

Gość bumtralalabumbum
na 100% ciaza

Gość potargana
ciezko mi w to uwierzyc. ktos mnie wykorzystal i dlatego. wiecie co trzeba zrobic zebym pozbyla sie tego dziecka bo inaczej sie zabije

Gość pytajnik---
dziecko nie rosnie w tydzien czasu do rozmiarow zebys mogla to zobaczyc :D:D ile masz lat?" bo chyba nie 24 jak w mailu :D

Gość pytajnik---
jak sie zabijesz to na pewno dziecko tez umrze :D zawsze to jakies rozwiazanie :P

Gość potargana
mniej lat mam. chodzi mi o to czy mam wpasc pod samochod zebym juz nie byla w ciazy?

Gość pytajnik---
czy to prowo?? sluchaj, nie ty pierwsza i nie ostatnia co jestes/bedziesz w ciazy. zreszta nie wiadomo czy w ogole w niej jestes, wiec o co chodzi?

Gość tożto
zamiast potargana, powinnaś napisać poszarpana. umysłowo...i siedzi takie dziecko pewnie przed kompem i rechocze z własnej głupoty...

Gość tożto
ale koniecznie pod zielony...

Gość drobnomieszczaństwo
a ja radzę puść sobie porządnego bąka, brzuch natychmiast się zmniejszy i przestaniesz być w ciąży

ludzie przecież to prowokacja! Czy naprawdę na macierzyńskim siedzą same naiwne idiotki? Przecież to macierzyństwu uwłacza:O

Gość potargana
raczej napewno jestem skoro po tygodniu czuje ze mam troszke wiekszy brzuch. po drugie nie rechotalabym z wlasnej glupoty tak jak inne osoby to robia.

Gość potargana
test byl niewazny .okres powinnam miec za 2 tyg.

Gość pytajnik---
moze masz wiekszy brzuch bo ci sie na okres zbiera :O boze... tak, u nas ciaza rozwija sie w trzy tygodnie a nie w 9 miesiacy :O

niewazny? a to teraz zamiast wyniku pozytywny negatywny jest wazny albo niewazny? hah a brzuch to dopiero widac gora po polora miesiaca GOOORA!!!

Gość potargana
sama jestes poj... debilko. to jest powazna sprawa a ty tutaj nie pasujesz chamie

Gość pytajnik---
jak za 2 tygodnie powinnas miec to co juz snujesz jakies paranoje! jak nie dostaniesz to wtedy sie zaczniesz martwic.

Gość tożto
no masz rację, ty już tylko płakać możesz, że taka durna jesteś. co to się z tymi dziećmi wyprawia...kiedyś to po dobranocce, paciorek, siku i spać, a teraz?

Gość potargana
ale mi nigdy sie tak nie powiekszal brzuch przed okresem. nie mam duzego brzucha tylko czuje ze zrobil mi sie troszeczke wiekszy.okres powinnam miec za 2-3 tyg.

ona debilka a wy nie lepsze. Pożartować można z kretynki, ale po co nakręcać się tym tematem. Jak debilka to nie odpisujcie. A nie bawicie się z gówniarą w nie wiadomo co

Gość potargana
skoro ci sie nie podoba debilko to nie pisz bo szkoda mi czasu na czytanie twoich chamskich tekstów.ci ktorzy chca pisac to niech pisza

Gość potargana
do normalnych ludzi nigdzie nie mozna tego napisac bo kazdy mnie uwaza za debilke? moze zmienmy temat

Gość potargana
chyba udajesz glupia. mamy okres co miesiac, ostatnio mialam na poczatku miesiaca wiec sie domyslasz kiedy powinnam miec nastepny.

Gość potargana
bede musiala zrobic test w dniu kiedy powinnam dostac okres. czy uwazacie ze napewno jestem w ciazy?

Gość pytajnik---
a czemu robilas to bez zabezpieczenia?

Gość potargana
bo mnie ktos wykorzystal. mam siniaki. to nie jest smieszne.

Gość potargana
myslicie ze po tygodniu nie mozna odczuc ze brzuch jest troszeczke wiekszy? (ja tak w ogole malo jem)

Gość tożto
rety jakaś ty durna, jak się nażresz jak świnia i brzuch ci zrobi się większy, to też zaczniesz zakładać debilne tematy, że w ciąży jesteś? ile ty masz lat dzieciaku? sio do łóżeczka!