Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawwiiedziona

Przed chwila dostalam smsa od mojego faceta

Polecane posty

Gość
ale zadajmy zasadnicze pytanie: czy ty mu juz cos odpisalas autorko????;)

Gość EEEEEEEEEEE
ja ci mówię przepatrz mu ksiązkę tel. spisz numery i pózniej odpisz z jakiegos numeru podając się za niego

Gość mimozza
poprostu chcial powflirtowac, a ty panikujesz prowokatorko:classic_cool:

Gość zawwiiedziona
tak, jak tylko mi napisal zaraz mu odpisałam, wiec nie ma szans żeby w ciągu dwóch minut zasnął... odpisałam mu czy to było do mnie.... nie odpisał... a jeszcze mu pozyczyłam telefon do tej pracy zeby miec z nim kontakt, to wide ze ma z niego pozytek :O

Gość EEEEEEEEEEE
skąd wiesz ,ze pisał z jakas imienniczką ??? Słuchaj , zrób tak : Kup jutro starter , w nocy napisz do niego,ze chwilowo masz nowy numer ( nie podawaj imienia) i napisz ,ze masz ochotę i za ile się spotkacie ( chodzi o minuty) Jesli odpisze,ze za pól godziny lub cos podobnego , to znaczy ,ze ma kogoś niedaleko siebie . Ale moze to chodziło o ciebie. W kazym badz razie wez go podstępem. Nie rob awantur , zrób tak ,zeby sam się pomylił i wygadał Wiesz :" uderz w stół , a nozyce się odezwą"

Gość zawwiiedziona
bo mi powiedział, że założył sobie chat na telefonie i napisała do niego moja imienniczka z tym starterem to dobre :) chyba tak zrobię :D zobaczę jak jutro się będzie tłumaczył ale wydaje mi się, że nikogo nie ma w pobliżu, że on jedynie może opisać z jakąś i sobie pofantazjować :O ale i tak mnie to średnio cieszy :O

Gość zawwiiedziona
To czemu mi nie odpisał? Zasnął w ciagu minuty? Mało realne... :( Chyba, że chciał mnie podręczyć :O

Gość super ekstra laska
ja długo z nim jesteś?

A co mu napisałaś, bo nie doczytałam? Hmm.. Ale nawet jak by chciał ściemniać to by poprostu napisał, że to do ciebie było.

Gość zawwiiedziona
zapytałam sie, do kogo był ten sms :)

Gość mimozza
zazilas go tekstem " czy to do ciebie" bo kurwa niby do kogo sobie biedny pomyslal? :O teraz to on juz po takim tekscie bedzie wiedzial ze mu nie ufasz, wspolczuje i jemu i tobie, bo zwiazku z tego nie bedzie. ' dobranoc:O

Gość EEEEEEEEEEE
eeee jak nie odpisal , to pewnie zgłupial i się pogubił Czyli,ze cała sprawa śmierdzi No ale moze tak nie jest. Nie załamuj się, ale ja jakbym się pogubiła w tym do kogo wysłałam sms-a, to tez bym nie odpisala, bo nie wiedziałabym do kogo, lub pomysłałabym ze się wydało

Gość zawwiiedziona
jesteśmy razem 3 lata

Gość zawwiiedziona
no właśnie, że się wydało... a przez noc ma sporo czasu żeby wymyslic jakieś wytłumaczenie

E, no to faktycznie źle zrobiłaś.NAjgłupsze pytanie jakie zadałaś:) Teraz jak będziesz kombinowała z nowymi starterami czy coś a chłop niewinny to sie domyśli i na idiotkę wyjdziesz(bez obrazy).

Gość EEEEEEEEEEE
ale moze mimoza ma rację.Moze to było do ciebie , aty mu nie ufasz. Wiesz myslę, ze wszystko wyjdzie w praniu

Gość zawwiiedziona
dokładniej to napisałam dwa smsy, pierwszego z odp "na co ;>" a drugiego jak mi nie odpisał przez kilka minut: "do kogo to bylo...?" ale to chyba mnie ma znaczenia :O

Gość mimozza
mimozza ma zawsze racje:classic_cool:

Gość zawwiiedziona
jemu ufam, nie ufam innym "babom" :O

Gość bambarylkaa
O matko,jemu ufasz,a babom nie.Jestes pewnie z tych,ze jak chlop zdradzi,to misiu niewinny tylko ta jedza go ci odebrała. :/ Toś naiwna jesteś tyle Ci powiem. :] Być może pisał tego esa do innej tym bardziej,że jestescie oddaleni od siebie o 500 km. :]

Gość zawwiiedziona
nie no, zdrada to zdrada, obie strony są winne... nie chce dopuszczac do siebie njagorszych mysli :((

Gość super ekstra laska
Jak to jemu ufasz, a babom nie? No proszę Cię, nie możesz mieć takiego podejścia! On przecież wie co robi. Mi to nie wygląda z adobrze. Powinien od razu odpisać, coś tu nie pasuje. Zresztą ten początek "masz ochotę", to raczej kontynuacja jakiejś rozmowy. Przynajmniej mi to tak wygląda. Nie powinnaś tego płazem puścić.

Gość AlinkaM
to zadzwoń do Niego teraz :) przekonasz sie

Gość EEEEEEEEEEE
jasne,ze zadzwon do niego. Ciekawe czy jest zajęty. Wiem o co ci chodziło " suka nie da pies nie wezmie" Są faceci kurwiarze, ale baby czasami nie lepsze. Czasami przyjaciólka przyjaciólce do łózka wskoczy z jej mezem. a tak na marginesie to frajer i dupek z niego. Po co szuka nowa do czatu i jeszcze cie informuje. Juz za takie coś powinien dostac w zęby. Ciekawe jakby się czuł , jak ty bys flirtowała z kims na czacie. Moja dobra rada , olej go , poznaj kogos i tez flirtuj. Jesli jemu wolno , to tobie tez. Jakis niedojrzały gnój!

Gość zawwiiedziona
Hmm to wyglada tak, ze on pojechal do pracy z parą naszych wspolnych znajomych i moja przyjaciolka, wiec tam nie ma zadnej na boku, bo bym sie dowiedziala... spi w jednym pokoju z ta para, wiec ms byl do mnie, tylko oni poszli spac wiec nie chcial im przeszkadzac i mi juz nie odpisal... te czarniejze mysli sa takie, ze pisze z jakas lafiryndą o seksie i sobie fantazjuje niewiadomo o czym :O

Gość EEEEEEEEEEE
napisz jutro jak sprawy sie mają do jutra, ja ide spac, dobranoc 🖐️ Ps odezwij sie jutro

Gość AlinkaM
Skoro jesteś z facetem 3 lata to dzwoń do niego ale już !!!! przecież to Twój facet i chcesz wiedzieć o co chodzi a tak bedziesz sobie gdybyć do samego rana, noc calą długą ...

Gość EEEEEEEEEEE
Przyjaciólka ma inaczej na imię niz ty???????????????? Moze sms był faktycznie do ciebie, do konca nie wiadomo. Nie wybaczalne jest to,ze fliruje z inna, powinnas zachowywac się tak samo. Napisz jutro co mówił . Ja juz uciekam 🖐️ Nie przejmuj się tak i wrzuc na luz , a jakby co to wez go podstepem , postaw przed faktem dokonanym, ze ty cos wiesz. Zawsze wtedy pekają .