Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

mam pyszna pizze, zjadlabym kawalek ale chyba sie porzygam. a tak w ogole

Polecane posty

Gość

kto jest na kafe?? pizza naprawde obra, tylko wypilam juz za duzo😭

Gość jestes chora psychicznie
psychiczna kafezdzira

Gość
wiem, ze jestem psychiczna, przeciez kitu wam nie wciskam:o chyba zrobie tak, jak mowi szok, wstawie do lodowki:o wiecie co, nasluchalam sie o facetach od przyjaciolki dzis wieczorem - oni naprawde sa bezjadziejni😭

Gość
🖐️bazienka;) pieczarki, szynka, oregano i papryka. najbardziej obawiam sie papryki:(

dobrze ze masz tego świadomość włóż do lodówki, napij się szklanki wody i idź spaść :o :)

Gość
orencz, nie chce spac. wlasnie obczajam, co mam w barki jeszcze:o a w ogole to drga mi kciuk - co to moze byc? niedobor magnezu/potasu tak jak przy powiekach??? jakos mi smutno:(

a powiem CI!!!!!!!!!! chroniczny brak magnezu!!!!!!!!!!!!! i jest ci zimno to normalne ciepło będzie jak uzupełnisz magnez!!!!!!!!!!!!

Gość
kaca sie nie obawiam, mam twarda glowe:P bardziej twgo, ze kumpela sie zmyla i zostalam sama na polu bitwy:o a ja jadlam ostatno swietny makaron (wstazki) z sosem: pieczarki, papryka, cebula+smietana, na ostro (pieprz i chilli). ale smaczne:( bazienka, a ty czemu nie spisz?:D

a masz zimnie dłonie?

Gość
orencz - masz racje!!!! notorycznie mi zimno, nawet jak inni laza w krotkich rekawach to ja marzne:o ale jestes kochany/a :D😘

Gość
bazienka - ok, ale po warunkiem, ze masz cos naprawde alkoholowego, nie herbate z cytrusem:P macie racje, magnez. wszystko o czym piszecie sie sprawdza. zimne rece, drganie, niskie cisnienie:o wrak normalnie:o ale ladnie spiewa sarah mc costamcostam z Miasta Aniolow:D

Gość 65785687
psychiczna.. a czemu ty zdzira jestes?

oczywiście ze ja mam racje!!!! bo się znam!!!! dziękuje za całuska!!! ale gdybyś wiedziała mój nick czarny to bym nic nie dostał/a!!!!!!!!!! a magnez źle weźmiesz bo pewnie uzupełnisz w tabletkach a to jest ja gorsze rozwiązanie!!!!!!!!!!!!!i powinnaś jeszcze pic dwie herbatki ziołowe. jeśli człowiekowi jest wiecznie zimno to prawie zawsze jest smutny to normalne. i czuje się niekomfortowo!!!niepewnie ma jakby obawy........

Gość
ojaaaa, MAGNOLIA?!?!?!:D:D:D:D:D:classic_cool: bazienka - moze byc. ja przerobilam wino z lidla, troche bejlejsa 9dobry ale sie skonczyl) a teraz wale malinowke:P fajn mam towarzystwo:D ;);)

Gość psychiczna kafezdzira twoja
matka jest dzivka a ojciec alfonsem :o :D :D :D teraz wypierdalaj szmato!!!!!!!!!

Gość
no nie trafiles, fakt, matce przydallby sie sex a ojciec pewnie marzy o PIMPowaniu ale niestety - jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi, co sie ma:o

Gość psychiczna kafezdzira twoja
idź pod latarnie gdzie twoje miejsce :o :o :D :D

Gość
marne:classic_cool: mieszasz glowa bigos?:classic_cool:

Gość
bazienka!! bazienka - gorzej, oboje nie maja rodzicow ani zadnej rodziny, studiuja i utrzymuja sie razem, proponowalam zeby wprowadzila sie do nas, ale nie chce mialam to napisac tobie, napisalam biedronce............. i w ogole sie poubilam:o😭:(

Gość
bazienka poszla spac:(