Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana komp

Do Osob znajacych sie na komputerach - prosze o pomoc !

Polecane posty

Gość zalamana komp

Witam ! Mam wielka prosbe do Osob, ktore znaja sie na komputerach. Moze ktos zna odp na moje pytanie. Otoz : mam maila na wp i kilka dni temu po logowaniu dostrzeglam ze nie mam ani jednego maila w skrzynce odbiorczej. Mialam ok 200 maili, w skrzynce nadawczej mialam ok 100 maili i one nadal tam sa. Nie otwieralam dziwnych maili, wiec virus nie wchodzi w gre. Napisalam do wp i mi odpisali, ze prawdopodobnie ktos sie wlamal na moja poczte. Powiedzcie prosze, czy to mozliwe ??? Jaka jest przyczyna ze skasowane mam 200 maili ze skrzynki odbiorczej, a nadawcz nie naruszona ? bardzo bede wdzieczna za odpowiedzi. dziekuje i pozdrawiam !

Gość kfc pepsi
ktos sie wlamal

Gość
nie chce nic mowic, ale na to jest paragraf..;)

Gość zalamana komp
O ludzie ! dziekuje za odpowiedz ! Zastanawiam sie dlaczego skasowal mi wszystkie maile ? Nie przychodzi mi nikt do glowy, kto chcialby sie wlamywac na moja poczte...

Gość citizen X
a używałaś, konfigurowałas jakis program pocztowy pod to konto?? outlook itp??

Gość zalamana komp
Tak, zmienilam haslo od razu. Dziekuje Wam serdecznie za odpowiedzi. Rozumiem, ze osoba np.po studiach informatycznych jest w stanie sie wlamac na czyjegos maila bez problemu.

Gość zalamana komp
Nie, nie posiadam outlooka. Korzystam zawsze ze strony wp, takze to mnie bardzo zdziwilo, ze maile mi pozanikaly

Gość zalamana komp
I tylko te ze skrzynki odbiorczej. A czy jest jakakolwiek szansa aby sprawdzic kto sie wlamal ?

Gość zalamana komp
Dziekuje Wam za odpowiedzi, szczegolnie Tobie Tesco :) Rozumiem ze pyt i odpowiedz w ustawieniach, tak ? Mi pan z wp.pl napisal, zeby zmieniac haslo bardzo czesto, co jest uciazliwe na dluzsza mete

Gość zalamana komp
Nie, nie mialam waznych danych, tylko prywatna korespondencje. Mysle ze zostawie to w spokoju. Bardzo mnie jednak nurtuje, kto sie wlamal do mnie i po co. Bardzo Wam wszystkim dziekuje za zainteresowanie i pomoc

Gość 65785687
jak co zlego, to ladaco

Gość fdfffffffffffffff
korzystasz z kafejek netowych? masz w domu antywirusa? jak masz antywirusa, to zeskanuj kompa, dodatkowo sciagnij program malwarebytes i przeskanuj komputer

Gość zalamana komp
ojej, dziekuje za odpowiedz. Tak, mam antyvirusa, zaraz zeskanowalam komputer. Nie uzywam kafejek wogole. Nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie, ale mieszkam za granica.