Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkaaa

Zazdrość w towarzystwie

Polecane posty

Gość malkaaa

Mam taki problem może i błachy.Mój chłopak ma kolege a kolega dziewczyne.Dodam ,że to taki dobry kolega.Niestety jego dziewczyna jest niesympatyczna nie odzywa sie do innch w towarzystwie w szcególności do mnie nie mówi cześć najczęściej obserwuje. Nie trudno zauważyć,że mnie zwyczajnie nie lubi więc ignoruje choć nie ma ku temu powodów ponieważ nigdy niczego przykrego jej nie powiedziałam.Słyszałam też w jaki sposób np.rozmawia przez telefon i potrafi być komunikatywna i w miarę sympatyczna.Nasze spotkanie w czwórkę wyglądają tak iż chłopcy rozawiają a my się do siebie nie odzywamy.Ona na dodatek zachowuje sie kokietujaco przewraca oczami i ogląda sobie włosy(nie wiem sprawdza czy końcówki się nie rozdwajaja).Mój chłopak zna moje zdanie na jej temat,ale chciałby zebysmy jakoś sie dogadywały,ponadto on traktuje jej zachowania ulgowo ponieważ jest dość ładna..Poza tym jesteśmy do siebie bardzo podobne wizualnie nie wiem czy ona nie widzi we mnie jakiejś konkurencji tylko jakiej??Dziewczyny co tym sądzicie?Co robić?

Gość malkaaa
Nie zazdrość tylko ignorowanie w tytule