Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scholasia

samotna ciąża

Polecane posty

jestem w 7 tyg. ojciec dzidziusia pracuje w innym mieście i widujemy się tylko w weekendy , jest mi bardzo ciężko chociaż świadomie się na to zdecydowałam , czy jest ktoś w podobnej sytuacji i jak sobie radzi, bo mi wychodzi to coraz gorzej , zaczynam mieć duże wątpliwości , ponieważ często jest tak że jak jest to się kłócimy czy to ma sens

Gość moj wyjechal tuz po tym jak
zaszlam w ciaze, no moze nie tuz... 2 miesiac byl... A wrocil jak syn mial 2 lata. I nie bylo go w miedzyczasie w ogole. Dasz rade 🌻

Ja byłam w takiej sytuacji....Do 3 miesiąca zylismy na odległość, teraz mieszkamy razem :)

Gość skoro sie swiadomie
zdecydowalas wiedzą jak to bedzie wygladac to tylko do siebie miej pretensje!

ależ ja nie mam pretensji po co takie stwierdzenia , pytam jak inne kobietki sobie radzą

Gość wujek dobra kur...rada
gupia piczo, bzykasz sie a potem masz problem, bzykac powinno sie z mezami i nie byloby problemow, ja bym na miejscu tego goscia olal ciebie i bachora hahahah

a kto powiedział że tata dzidziusia nie jest mężem , no i po co tacy ludzie zabieraja glos , zasze mnie to dziwilo jak czytalam takie wypowiedzi na cafe , chyba musza byc strasznie zgorzkniali i tu szukaja ujscia zeby sie wyrzyc

Tu zawsze znajdzie sięmnóstwo osób, które lecza swoje kompleksy czyimś kosztem, Autorko:) Nie bierz sobie do serca ich opinii i je lekceważ...Wiesz, jak mówią: "Nie dotykaj gówna...";) Porozmawiaj z facetem, od tego powinnas zacząć. ważne, bys miała klarowną sytuację i czuła się bezpiecznie.

spacja bardzo dziekuje za wsparcie , brdzo duzo na ten temat rozmawialismy , niestety ze wzgledu na prace przez jakis czas musimy byc daleko , co nie zmienia faktu ze jest ciezko