Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuuuba

moj maz mi powiedzial ...

Polecane posty

Gość gruuuuba

Moj maz mi powiedzial ze troszke mi sie przytylo … ( no ale ze mu to nie przeszkadza ..ale po prostu mnie informuje) Mam 160cm i 61kg!!! nigdy tyle nie wazylam  przytylo mi sie 8kg od tabletek antykoncepcyjnych I jest mi teraz zle bo niewiem co robic !!! A staram sie zrzucic pare kilo I nic..a jem zdrowe jedzenie .. co mam zrobic ??

no to niech Cię na spacerki zabiera :) MOŻE postaraj się jeść ostatni posiłek przed 19.00? :) i nie przejmuj się, jest bardzo ciepło i jeść aż tak bardzo się nie chce więc szybko to zrzucić :P

Gość takie gadanie
Tez brałam tabletki i nie tyłam,weź sie za odchudzanie ,nie szukaj winnych,winni to my.Schudnij nie dla niego tylko dla siebie,masz niewiele do zrzucenia.Poczytaj o dietach i wybierz taką,ktora ci najbardziej odpowiada.

Gość gruuuuba
nduzo dziewczyn tyje po tabletkach ... biore yasmin ... wode w organizmie zatrzymuja czy cos .. ja jadam : sniadanie : kawa i 1 kanapka obiad: salatka z kurczakiem albo zupa kolacja : ryba z salatka czasem zdarzy mi sie cos slodkiego ,,,, i nic nie moge schudnac :(

Gość takie gadanie
gruba nie wierzę i juz.Przy 1000kcal schudnie najwiekszy grubas.

Gość gruuuuba
tez mi sie wydaje ze jak bym rzucila te tabletki to bym schudla ale jakies musze brac

taaaaaaa , tabletki ...., tabletki powoduja zwiekszenie łaknienia, wiec jesz wiecej i tyjesz , proste. Po pierwsze zmien tabletki, po drugie pilnuj sie .

Gość takie gadanie
Bralam tabletki przez kilka lat,wiec wiem.Moze rzeczywiscie rosnac apatyt,ale to jest do opanowania. Nie rozumiem tylko dlaczego ludzie z nadwagą zawsze obwiniają "coś",a nie siebie.Jecie za duzo i stad problemy.

Gość pracuje na czarno
a mnie sie cos nie wydaje ze to od tabletek ,to jest roka 1980..... tabletki to dobra wymowka. moze sie troche rusz....

Gość gruuuuba
nie musze sie pilnowac bo napisalam co jem ..i jem z umiarem ... ja lubie zdrowo jesc wiec nie mam z tym problemu

Gość a może by tak
Ja od pół roku biroę Yaz i nie zauważyłam wzmożonego apetytu, a waga nawet spada bo jestem na diecie.

Gość gruuuuba
zapisalam sie na areobic ..moze pomoze :)

Gość Zaciek
Gruba,jeśli sądzisz że to przez zatrzymywanie wody w organizmie to jest na to rada-dużo produktów moczopędnych i minimum soli w diecie. Więcej ruchu też nie zaszkodzi;)

no to oczywiste ze zatrzymuja wode w organizmie, nawet do 3 kg, wprowadzasz hormony do organizmu, wice to jasne ze wplywaja na jego funkcjonowanie :) ps. a wiekszosc osób które maja problem z waga zawsze znajdzie jakas wymówke, od powietrza sie nie tyje tylko od jedzenia ( no chyba ze sie jest chorym lub na lekach ) a Ty skoro widzisz, ze cos jest nie tak, to nie biadol na forum, idz do lekarza nich Ci zrobi badania i zmien tab

Gość czuje sie jak pasztet
a jeszcze niedawno bylam szczuplutka - po tabletkach anty + 8kg w miesiac :( jestem opuchnieta i powiekszyl mi sie o kilka rozmiarow biust.. ale przyznaje - obzeralam sie, wiec nie same tabletki tucza

Gość gruuuuba
zobaczymy ...wiecie przyznam sie do czegos jak bralam yasmin to zaczelam potem brac na zmiane cilest bo akurat kolezanka miala recepte i moze dlatego sie popierdolilo w organizmie .. teraz bede brac tylko yasmin i jak przez kilka miesiecy sie nic nie zmieni to pojde do lekarza

Gość takie gadanie
czuje sie jak pasztet przynajmniej sie przyznałas,ze od obzarstwa,a biust zawsze rosnie proporcjonalnie do wagi.Pamietajcie,ze jezeli zawsze bylyscie szczuple to nie znaczy,ze po przekroczeniu 20 czy 30stki nie zaczniecie tyc,zmienia sie metabolizm,a wiekszosc osob je nadal tak duzo jak wczesniej i stąd problem nadwagi.

Gość Zaciek
A takie gadanie ma rację. Samodyscyplina w żywieniu i ruch to podstawa. Mi swego czasu udało się wejść z wagi ok 35 kg w niecałe pół roku. Jak? Ruch-wcale nie jakiś bardzo wzmożony,po prostu spacery i parę ćwiczeń wieczorem. Zero słodyczy,zwłaszcza cukru w napojach,dużo herbaty zielonej,inne herbaty ziołowe i minimum soli. Dużo warzyw,owoców,na surowo. Zero słodkich jogurtów,które są bombami kalorycznymi. Za to raz tygodniu robiłam sobie dzień dziecka i pozwalałam sobie na więcej-na to,czego nie wolno:)i udało się,bez efektu jojo:)

Gość Zaciek
A obiady jadalam w sumie normalne,jak zawsze. Tylko że zawsze staram się,żeby było mało tłusto i bez zbędnych zasmażek,nadmiaru soli,śmietany czy majonezu.

Gość gruuuuba
Ale mi chodzi o problemy chormonalne !!!! Czy da sie chudnac biorac tabletki ktore zatrzymuja wode w organizmie ??? Jem duzo warzyw , salatek I w nich jest duzo wody ..wiec ja juz nic nie kumam kurwa

Gość takie gadanie
gruuuba usiadź na spokojnie i spisz co wczoraj zjadłaś,każdy najdrobniejszy kąsek,nie chcę byc niegrzeczna,ale nie wierzę,ze przybierasz i nie chudniesz po takim jedzeniu jak napisałas. Ile jesz tych surówek?co w nich jest?Owoce są bardzo tuczące,nadmiar warzyw zatrzymuje wodę w organiźmie.Myśle,ze jesz za mało białek,w stosunku do warzyw i węglowodanów

Gość gruuuuba
A wiec : Sniadanie : sok pomaranczowy , kanapka z jajkiem Potem 2 mandarynki Obiad : miska zupy warzywnej Kolacja : salatka (pomidory, salata , ogorek , marchewka) 2 mandarynki

Gość gruuuuba
To poradzcie mi co mam jesc ??? Jem duzo owocow I warzyw I woda mineralna … moze rzeczywiscie owocow nie powinnam jesc??

Gość takie gadanie
gruuba za dużo owoców,zrezygnuj z nich na jakis czas zupełnie,zawierają dużo cukrów i są tuczące.Nie jesz prawie wcale białek,wprowadz je,ale te z małą zawartoscią tłuszczu,a owoce zastąp warzywami. Zamiast soku pomaranczowego mozesz wypić np. pomidorowy,lub jakis inny warzywny,są rownie zdrowe,a nie mają cukru i tylu kalorii. Zrezygnuj całkowicie z pieczwa,ryżu,makaronow i ziemniaków. Powodzenia:D

Gość gruuuuba
Ja robie sama zupy .. miksuje pomidory albo inne wazywa I dodate troche wody I przypraw I podgrzewam A salatka to salata, pomidor , ogurek , marchewka bez przypraw I bez sosu

Gość gruuuuba
Dzieki … Czyli zero owocow … I sokow Tylko woda I zielona cherbata … A jakie bialka najlepiej ?? jajko ? robie lososia I piers z kurczaka na parze ..moze byc ??

no własnie, za malo bialka, a gdzie jakis drób, ryby? wyklucz weglowodany, SOL i przyprwy te sztuczne zastap ziolami