Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sprawić by zerwał

jak sprawić by zerwał

Polecane posty

jak sprawić by facet z którym jestem 5 lat ze mna zerwał???

ale wole aby to on zrobił wtedy mi będzie lżej

dlaczego idiotka????

dodam,ze pojawiła sie moja stara miłość i chce znowu być z nim

i czy ty uwazasz ze jestes normalna??? bo ja nie nie masz odwagi zerwac...i chcesz wszytko zrobicby on to zrobil ...glupia dupa i tyle

Gość dlaczego zaraz glupia
nie jest milo mowic te slowa, wiedzac ze one rania... Moj brat tak zakrecil w swoim zwiazku, ze mu sie udalo i to dziewczyna zerwala :) Nie musial tego mowic. Ona sie byc moze lepiej poczula - w koncu jako pani sytuacji. I on nie musial ogladac jej lez ;) wszyscy zadowoleni ;)

Widzę niezła z Was rodzinka... porażka... nawet szkoda śliny żeby na Was napluć :(

Gość jaaaaaaaaaaasne
zadowoleni :O Widać u Was to rodzinne, takie krętactwo :O Miej przynajmniej tyle odwagi żeby uczciwie powiedzieć facetowi że nie chcesz z nim być, żałosna kobieto.

Napewno lepsza od Ciebie... Nikogo nie opluwamy :O

po co przysparzac komus cierpien, by czul sie odrzucony>? To wlasnie empatia, a nie egoizm - pozwolic komus podjac taka decyzje.

Nie kurwa.. nie opluwacie... tylko się zabawiacie czyimiś uczuciami.... ekstra :(

Gość jaaaaaaaaaaasne
Tchórz jesteś i tyle. Nie wmawiaj ludziom, że to z empatii i dla dobra chłopaka, bo skoro Ci się zachciało innego, to trzeba mieć odwagę i się do tego przyznać. A nie później będziesz rozpowiadać, że Ty niewinna, no bo to przecież on Cię rzucił... ŻAŁOSNE :O

Gość 1234567....
moim zdaniem powinnaś zdobyć się na odwagę i powiedzieć mu wprost że nie widzisz przyszłości w związku z nim no ale zawsze możesz stroić fochy nagle nic Ci się nie będzie podobało ....czepiaj się wszystkiego bądź przesadnie zazdrosna zacznij go sprawdzać ponad miarę może facet w końcu kopnie Cię w tyłek ....bo tak na marginesie i tak na to zasługujesz :)

ja pier... nie poprostu super najlepiej nakrecic by wyjsc na tym lepiej dla siebie tak rob tak dalej a pozniej jak ktos sie zabawi twoim kosztem nie pisz utaj na forum.. idiotki

w dodatku nie rzucamy miesem na lewo i prawo :) Gdzie tu widzisz zabawe?? On nie zakochal sie w zadnej innej dziewczynie, nie zdradzil jej nigdy. Po prostu uznal ze to nie to. A jakby jej to powiedzial, to by zalozyla zalosny topik na kafe - takich jak tu wiele. Lepiej sie poczula jak sama zerwala niz jakby cos takiego uslyszala.

A czy Ty w ogóle sobie jesteś w stanie wyobrazić ile sie człowiek naszarpie emocjonalnie próbując ratować związek z kimś kto robi specjalnie wszystko żeby związek zakończyć w białych rękawiczkach doprowadzając drugą stonę do obłędu... wiesz jak to boli kończyć coś kochając nadal kogoś????? gówno wiesz idiotko!!!!! i to nie empatia - tylko EGOIZM - bo Ty jesteś cała szczęśliwa a tamta druga osoba musi walczyć ze sprzecznymi uczuciami jakie w niej wyzwalasz - spójrz na to w ten sposób zenująca istoto... :O

tyle, ze ja i autorka to zupelnie dwie inne osoby... Ja zadnego innego nie chcialam. Ani moj brat innej. Uznal, ze to nie ta dziewczyna jednak. Nie chcial jej sprawic przykrosci mowiac to i tyle.

nie bylm caly szczesliwy, kiedy tak napisalam?? Poza tym nie bylo co ratowac ;) A tzreba miec troche honoru i dac odejsc. A kobiety niestety czesto go nie maja.

Gość jaaaaaaaaaaasne
aaaa no tak, czyli to nie rodzinne. Ale i tak o dwie takie osoby za dużo już na tym świecie :O Egoiści i tchórze. Przede wszystkim tchórze.

strach to rzecz ludzka ;)

Gość jaaaaaaaaaaasne
a o honorze to Ty nie pisz, bo trzeba mieć trochę honoru, żeby postąpić UCZCIWIE i powiedzieć wprost tej drugiej osobie, że się nie widzi z nią przyszłości. A nie pogrywać sobie nią żeby tylko wyjść z tego "czystym" przed światem (bo przecież to on/ona zerwała, a nie ja) :O To nie jest postępowanie honorowe :O

strach .... miec na tyle odwagi by spojrzec w twarz i oczy tej drugiej osoby i powiedziec prawde.... i miej tu zaufanie i badz szczery jak takie szmaty na swiecie zyja...

ale czemu od razu obrzucacie mnie blotem. Zwlaszcza, ze to nie ja akurat :P Nie oszukiwal w zaden sposob tej dziewczyny przeciez. Jak nie wiecie to co od razu oceniacie ;) Poza tym ile tu topikow jest typu: "rzucil - powiedzial ze juz nie kocha" i sie wypowiadaja na nim inne dziewczyny w ramach jednosci jajnikow chyba "co za cham" i inne takie ;)

Gość jaaaaaaaaaaasne
Nieee, no, skąąąąd, przecież pogrywanie sobie ludźmi i ich uczuciami i specjalne postępowanie tak, żeby ta druga osoba po prostu nie dała już rady i skończyła związek jest w porządku :o Chyba Cię pogięło kobieto :O

Przez te wszytskie lata byłam mu wierna jednak moje uczucie do niego sie wypaliło czasami wydaje mi się,ze jego do mnie też Nie jest łatwo podjąc decyzje o odejściu gdy jest się z kimś 5 lat Może i jestem egoistką, która źle odbiera jego uczucia ale dlaczego ma cierpieć

Gość i tak bedzie cierpiec
bo on po prostu kocha. ale bedzie przynajmniej wiedzial, ze nie ma co liczyc na twoja milosc. dlatego powiedzenie prawdy jest tak istotne, ty hipokrytko :P

ale jak postepowanie. Postepowal tak jak postepowal od dluzszego czasu. Nie mial dla niej czasu i to bylo prawda. Skupil sie na swoich pasjach i tak bylo od czasu jak minal okres zauroczenia. Zaczelo jej to przeszkadzac i zerwala. Ucieszyl sie. Nie zrobil nic wiecej. Nic chamskiego, a Wy od razu demonizujecie :classic_cool: Jak sie ktos ucieszy ze ta druga osoba zerwie to juz musi byc najgorsza? :D