Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humka

dobra w łóżku?

Polecane posty

Gość humka

Witam i poprosze o odpowiedz doswiadczone osoby. Co to znaczy ze kobieta jest dobra w łóżku? Tzn ze osiaga orgazm, czy cos innego? dziekuje za odpowiedzi:-)

Gość nie chrapie

Gość Uczciwy
Dobra w łóżku tzn że dobrze nadstawia, ma dore ruchy, współpracuje z chłopem, dobrze robi loda.

Gość humka
ale ja poprosze o powazne odpowiedzi:-)

Gość humka
a jak sie wspołpracuje z mezczyzna?

Gość humka
Czy ktos sie jeszcze wypowie?

musisz robić dobrze dobrze facetowi.. jeśli mnie rozumiesz.. po prostu być dobra:)

Gość humka
Dziekuje za odpowiedz, ale i tak nie bardzo rozumiem:-( Tzn ze musze go miziac? a jak sie współpracuje? odpowiedz prosze

musisz dobrze się ruszać.. najlepiej robić to co chce... i dobrze to robic... mocno go podniecać i w ogóle.. współpracować tzn żeby wasze ruchy współgrał dobrze sie rozumieć itd...

Gość humka
Dziekuje za odpowiedz:-) Tutaj duzo mezczyzn pisze ze chce kobiete dobra w łóżku a nie napisza jaka ma byc dokładnie i stad moje pytanie.;-) fajnie ze mi odpisałas:-)

Gość humka
Dziekuje i Tobie tez zycze powodzenia:-)

Gość Uczciwy
Musisz po pierwsze pokazać co masz między nogami, faceci lubią oglądać cipkę, bawić się nią, wkładać palce itd, potem rozkładać nogi jak najszerzej jak możesz by mógł wejść w ciebie jak najgłębiej, podczas stosunku ruszja dupą w rytma wtedy jest super! Bierz pigółki lub inne zabezpieczenie by facet mógł skończyć bez wyskakiwania, jeżeli wyskoczy weż szybko jego penisa do buzi i wssij połykając to co spuści.Daj mu od tyłu niech cię wali ile ma ochoty, a potem jeszcze małe lizanko, lodzik , baw się cały czas jego małym, rób wszestko na co masz ochotę. Myślę że po wszystkim opiszesz sowje doznania na forum!!! Muszę kończyć bo zebrało mi się na bara bara. Powdzenia

Gość humka
Dziekuje za odpowiedz..bede sie starała:-) tylko ze ja nie wiem czy po stosunku wezme do buzi i połkne:-0 bo to chyba nie bedzie smaczne? a moze jest?;-)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany

Gość humka
Nie musze zarabiac, jeszcze sie ucze:-)

Gość Uczciwy
Humka spróbuj, jest dobre a jak nie to po wszystkim weż łyczek winka. A ile ty masz latek? Bo coś mi się wydaje że mnie wpuszczasz w malinki i jesteś albo za młoda albo niedoświadczona.

Gość nie chrapie
Uczciwy - a skąd wiesz, że dobre? próbowałeś?

Gość humka
Mam 16 lat:-) od wczoraj jestem tutaj na forum Chce sie duzo dowiedziec bo z mam nie rozmawiam o sexie:-( zrobiłaby mi szlaban do konca wakacji za takie pytanie:-p dziekuje za odpowiedz:-)

Gość humka
nie chrapie..jak kiedys probowałam swoich soków i sa dobre:-) wiec mysle ze mezczyzny tez sa takie;-)

zgadzam się z tym, że trzeba wspołpracować z facetem.. kobieta która leży nieruchomo i tylko czasem westchnie jest mało podniecająca, to tak jakby kochać się z lalką albo trupem:P z drugiej strony takie co na siłę zachowują się jak wyuzdane dominy są śmieszne, trzeba być naturalnym i na luzie, bez zbędnej pruderii:)

Gość humka
Dziekuje :-) ja nastolatka jestem nie dzieckiem:-P Moje kolezanki juz sie kochaja, ja jestem na etapie miziania i petingu, ale chce sprobowac.Mam chłopaka a o zabezpieczeniu tez wiem.Dziekuje raz jeszce za odpowiedz:-)

jak zwał tak zwał... ale mimo wszystko chyba rozsądna z Ciebie dziewczyna, więc nie ma co się czepiać:) i wiesz co bycie dobrą w łóżku przychodzi z czasem, nie spodziewaj się orgii za pierwszym razem, powodzenia:)

Gość humka
Nie dziekuje i Tobie tez powodzenia zycze:-)

Gość humka
witam dopi....dlaczego hmm?

Gość Uczciwy
nie chrapie - jeżeli facet jest czysty, wymyty zadbany a jeszcze na dodatek jest się zakochanym to jest szczyt przyjemności, sam próbowałem swego nasienia podczas zabawy z moją kobietą i było wg mnie bez smaku ona natomiast podobno miała różne smaki i to mi się podobało to tak jak ze smakowaniem kobiety i tu mogę powiedzieć że jest pyszna!!!

Gość i wszystko jasne
"nie musze pracowac jeszcze sie ucze" i wszystko jasne :)

Gość humka
Dziekuje za rady i pozdrawiam:-)

Gość humka
"nie musze pracowac jeszcze sie ucze" i wszystko jasne taka jest prawda.uczeszczam jeszcze do liceum ale czy to cos złego ze chce duzo wiedziec? nie kłamie i napisałam prawde:-( Dziekuje wszystkim za rady i prosze o posty:-)