Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuubbuuttt

seks oralny- nie macie obrzydzenia?

Polecane posty

ojjjj.....malolaci.....uuuubbuuuttt! sama napisalas ze nie sciaga skorki!!!! ON MA STULEJKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spod napleta mu wali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mozna w dzisiejszych czasach nie wiedziec o takich sprawach??? dla mlodocianych debili info:napletek nie ma zadnego wplywu na zapachy,jezeli wiesz jak sie umyc! proste und proste

Gość uuuubbuuttt
o co chodzi z tą stulejką ??? Proszę napiszcie więcej

Gość stulejka jest wtedy
kiedy nie można ściągnąć skórki ale ty chyba pisałaś, że on może tylko nie chce tego robić podczas mycia

Gość uuuubbuuttt
dokładnie, może, tylko nie ściąga bo mówi, że nie wolno i takie ram...

swoją drogą to jest naprawdę żenujące że facet w ogóle proponuje Ci takie zabawy nie umywszy się dokładnie przedtem... dżizas... niektórzy faceci są obleśni... :O

Gość stulejka jest wtedy
wiesz .... mnie sie wydaje, że on moze mieć jakiś stan zapalny albo coś innego, infekcje bakteryjną .... dlatego nie chce ściągać skórki przy myciu bo oczuwa ból, pewnie po stosunku tez nie chce zebyś go tam dotykała bo .... boli, no i stąd też ten fatalny zapach powinien koniecznie pójść do lekarza !!!! ja na twoim miejscu do momentu aż tego nie zrobi odmówiłabym zbliżeń !!! o higienie nie wspominam bo to zrozumiałe, jeśli sie nie myje dokładnie to o seksie moze zapomnieć !!!

Gość uuuubbuuttt
nie, nie po sosunku, każe sie tam piescic ustami więc chyba nic go nie boli...

bullshit! Stulejka? Ehh, znawcy, kiedy ktoś ma stulejkę nie może uprawiać normalnego seksu, a ten pan uprawia, tylko myć się nie chce.

Gość To może wyjaśnię...
stulejka to stan chorobowy, kiedy mężczyzna nie moze ściągnąć napletka (tej "skórki") i nie moze mieć przez to pełnego wzwodu. Stulejkę leczy sie chirurgicznie. Natomast prawidłowa higiena męskich miejsc intymnych polega na tym, że przy kazdym myciu penisa należy odciągnąć tę "skórkę" i umyć pod nią wszystko dokladnie, mydlem. Pod napletkiem gromadzi się bowiem tzw. mastka - takie białawe grudki - to jest właśnie ten specyficzny męski brudek, z tego mogą robić się stany zapalne, już nie mówiąc o brzydkim zapachu. I jeszcze maly myk...smak spermy zalezy od diety przed...papierochy i alkohol...brrr...najlepiej smakuje po ananasie...przebije wzystkie inne niedobre elementy z diety....

Gość niedobrze mi się zrobiło na
samą myśl o tym...kobieto jak ty to wytrzymujesz. Gdyby mój facet sie nie umył nie byłoby seksu. Pogadaj z nim powiedz ze śmierdzi i jeśli nie będzie się mył ( dokładnie mył) nie będzie seksu oralnego i już! Powiedz mu, że zapach cie odrzuca jest ci niedobrze i tyle... Nie rozumiem jak można takiemu brudasowi loda zrobić fujjjjjjjjjj

I jeszcze maly myk...smak spermy zalezy od diety przed...papierochy i alkohol...brrr...najlepiej smakuje po ananasie...przebije wzystkie inne niedobre elementy z diety.... No to ja wolę zjeść ananasa naturalnego niż "przetwory" z ananasa :D

Gość o shit...
Co za kolo - chyba nienormalna jesteś że takiemu flejtuchowi robisz loda... blllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

do: to ja moze wyjasnie Wlasnie, tylko, ze jej facet nie ma takiego stanu, bo nie odciaga napletka podczas mycia, a seks mają normalny z tego, co mówi.

jak sie obrazi to sie obrazi, aTy moze w koncu zacziesz czerpac satysfakcje z seksu. co Ty tak sie go uczepilas? pan obrazalski:O straszniez takim czlowiekiem sie zyje btw.

Gość uuuubbuuttt
wiem, ale jak się kocha to się żyje...

nawet wpierdzielając bakterie z jego penisa.. Milego zycia,autorko. A na koniec i tak cie zostawi dla tej bylej, co mu super czesto robiła loda.

Gość to chyba podpucha

Gość katja00071
Dziewczyno należy Ci tylko współczuć!!!!! Nie wyobrażam sobie seksu oralnego bez kąpieli lub prysznica. Uwielbiam robić to mojemu mężczyźnie ale gdyby nie pachniał najlepiej to bym zrezygnowała. Jeśli Twój nie dba o higienę a Ty bierzesz mu do buzi to możesz być pewna że nabawisz się jakiegoś chróbska, zresztą przez normalny stosunek też możesz coś złapać. Koniecznie z nim porozmawiaj

Gość gość
nie rozumiem jak mozecie wylizywac swoje narzady plciowe.. zachowujecie sie jak pieprzone zwierzęta.. obrzydliwe babska.. i faceci tylko do psychiatry was wyslac

Gość gość
Psychiatra to by się tobie przydał, nie wiesz co to dobry seks, masz typowe zaburzenia seksualne.