Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuubbuuttt

seks oralny- nie macie obrzydzenia?

Polecane posty

O rany facet Ci mówi ile to była robiła mu loda? Porównuje Cię do niej? :O Z, kim Ty jesteś????? Jest okropny :O:O:O

Gość Karinaaaaa
Generalnie to ja tez współczuje:) Mój M...to czasami jak zaczynamy to mówi, ze skoczy na chwilke do łazienki..idzie...robi co trzeba..i jest fajnie:)I nigdy mnie ten rodzaj seksu nie obrzydzał:) a i prosze o rozwinięcie skrótu TŻ:)Toważysz życia?:)))

Gość uuuubbuuttt
i zaczyna się wszystko psuć w naszym związku, bo on twierdzi, że jest zaniedbywany, a ja poprostu nie mogę tego już wytrzymac...

Gość E taaaaaaaam
No może nastolatki to obrzydza. Wiadomo trzeba zachowywać higienę. Ja lubię jak cipka pachnie cipką, a nie mydlinami, podnieca mnie ten zapach. Może Twój facet ma jakies problemy zdrowotne? Grzybica itp?

dziewczyno z kim ty jestes , nawet jesli bylby super czysty nie moze cie zmuszac do tego .. a dwa porownuje cie do swojej ex .. to niech bedzie z nia jak byla taka dobra a nie z toba

Gość uuuubbuuttt
Ex zostawiła go i wyjechała za granicę... i kiedyś mu wyznała, że nie tęskni za nim, ale za sexem z nim ta, heheh dobry tekst:-D

Gość olabga
faktycznie dziwny, moj nawet sobie nie wybraza zeby sie za to zabrala jak sie nie umyje, bo zwyczajnie mu glupioooo, lubi byc czysty i wykapany

Karino, tak, Towarzysz Życiowy :) W ogóle odpychałby mnie facet, który śmierdzi, nie umiałabym się zmusić. Np. jak wczoraj się przyglądałam to był wystraszony i się pytał \"niedokładnie umyłem? mam coś? no mów!\" no to się roześmiałam i powiedziałam, że nie, że po prostu jest ładny :D I jeszcze Cię do eks porównuje :? kopnęłabym go w dupę

Gość a teraz Wam opisze coś śmieszn
ego :D przeczytajcie ja ze swoim jestem od poł roku, taki niby kolega, niby coś wiecej, w sumie nie wiem w jakim on charakterze występuje w moim zyciu, ale lubię go, jest dla mnie dobrym towarzyszem szeroko pojętej zabawy :D chyba jest prawiczkiem bo się boi ściagnąć spodnie, nie miałam szansy zrobić mu loda, zreszyta raczej nie miałabym na to ochoty, natomiast on sciaga mi gacie i nurkuje między udami przy kazdej nadarzającej sie okazji, też zawsze chciałabym byc świeża i pachnąca, wymyta ale on nie zawsze daje mi na to szansę :D zanim się zdąrze zorientowac on już mnie porywa :D pocieszny jest

Mój poprzedni chłopak też tak brzydko pachniał i nie wiem czy było to wynikiem braku higieny czy jakąś chorobą spowodowane. Miałam obrzydzenie bo co to za przyjemność robić chłopakowi loda jak już na pół metra od niego czuć smrodek:/ obiecałam sobie że już NIGDY żadnemu chłopakowi nie bede sprawiac w ten sposób przyjemności bo sie zniechęciłam. Teraz mam od kilku miesięcy innego chłopaka, który jest zawsze pachnący i świeżutki i uwielbiam mu to robić i robię bardzo często. Może sama przestań mu robić loda to się domyśli że coś jest nie tak. Ja tak właśnie zrobiłam z moim poprzednim i wiedział ze coś nie gra ale już nie miał okazji się naprawic i zacząć dbać o higienę bo się rozstaliśmy :P

Gość kjdfjhdb
pieprzowa ooo teraz wiem dlaczego czasem mięcho może smierdzieć bo jest z knura nieobrzezanego

Gość pachnący WacłAW
oj trafic na zgniłego wacka przekichane bleeeeeee

kjdfjhdb jak widać może i nie każdy facet to świnia, ale facetów i knurów coś łączy :P

no to weźcie razem kąpiel, i umyj mu go delikatnie, to, że go dotykasz dodatkowo go podnieci i już oboje będziecie w nastroju:) może on nie wie, że skórkę też trzeba ściągać...?

Bozeeeeeee to jest obrzydliweeeee fujjjjjjj twoj chlopak to brudas ty tez nie jestes za czysta skoro sie na to godzisz zaraz zwymiotuje bleeee

Gość taka_jedna_jedyna
ja mam obrzydzenie do wszystkiego co ma konsystencję gluta - nie jem budyniów, kisieli, zup mlecznych, nic co zawiera kaszę manną, więc i obrzydzenie mam do robienia loda, bo stamtąd chcąc nie chcą zawsze coś uleci - choćby ejakulat

Gość uuuubbuuttt
No własnie! Podczas kapieli skórki nie pozwala sobie ściągnąć!

Gość taka_jedna_jedyna
fuj no to właśnie od tego tak śmierdzi, podczas mycia skórkę należy odciągnąć, jeśli on cały czas myje się tak jak piszesz, to niedługo nabawi się jakiejś infekcji.

Gość najpierw on sie zainfekuje
a potem Ciebie :( !!!

Gość uuuubbuuttt
Nie, nie próbowałam on na pukcie swojego penisa ma fisia, byłaby zapewne obraza dożywotnia, juz to widzę jego minę i jak mówi, zebym go wiecej nie dotykała jak mi śmierdzi...

to nie dotykaj! Fuj! Sorry, ale zbyt szanuję siebie, żeby brać do buzi coś, co nie jest umyte i śmierdzi. Dziwię Ci się, nie rozumiem, dlaczego jeszcze mu nie powiedziałaś...

Gość klamka klasztorna
dziewczyno ale masz faceta... On jest zwykłym brudasem :( i do tego myśli wyłącznie o sobie. Musisz coś z tym zrobić, bo nie da się tak funkcjonować, szczególnie ze jego brak higieny pewnie doprowadzi Was do jakiejś infekcji :( JA uwielbiam pieszczoty ustami :) Zarówno mój facet jak i ja bardzo dbamy o to byśmy oboje czuli się komfortowo w czasie pieszczot :) Ale przyznaję, że czasami ani ja jemu nie pozwalam na łazienkę ani on mi :P Są sytuację gdy wracamy z pracy i od progu rzucamy sie na siebie :D ale powiem Wam, że ani razu nie zdarzyło się bym odczuwała dyskomfort z powodu jakiegoś wątpliwego zapachu. On jest bardzo przewrażliwiony i zawsze wtedy pyta czy nie jest coś nie tak... Ale ja mam to samo, jak po pracy mój misiu mnie dorwie i zawsze pytam czy wszystko ok a on się tylko oblizuje i mówi że jest fantastycznie :classic_cool: higiena to podstawa. A bez pieszczot ustami nie wyobrażam sobie seksu :)

Gość Mężatka 29
Mój Mężuś zawsze ale to ZAWSZE jest świezutki w tamtym miejscu jesli ma ochote na te pieszczoty :) Ja zreszta tez :) Takze grunt to dobrze go myc i dbac o to caly czas!!!!

Gość betanna
To albo jakiś niedomytek ,albo ma jakiś problem chorobowy .A może się nie goli i z włochów mu tak śmierdzi.

Gość uuuubbuuttt
no nie goli się, a to ma jakieś znaczenie?