Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiebylejaka

Niechciana ciaza i wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość takasobiebylejaka
ja tego dziecka nie wezme ze szpitala chocbyscie mnie lawina jadu zalaly,i koniec tematu.co mnie obchodza opinie on-line...ja sobie rzeczywistosci nie spieprze kaleka i mam odwage sie do tego przyznac.

a ja nie mowie ze masz je brac tylko ze twoje zachowanie jest podle. gratuluje odwagi

Gość tak tka ma urodzic chore opiek
owac sie nim az po grob a potem zostawic je w spadku starszemu rodzenstwu zeb tez tyralood switu do nocy przy chorym bracie hehe

Gość takasobiebylejaka
w jakim slowa znaczeniu???? wlasnie z odpowiedzialnoscia i doroslym podejsciem do tematu stwierdzam ze nie nadaje sie do opieki nad uposledzonym czlowiekiem,wiec zajmie sie tym ktos kto czuje takie powolanie i juz.chyba lepiej jest oddac niz zaniedbac.

jesli tobie z tym dobrze prosze bardzo.wyrazilam swoja opinie nie musi sie nikt z nia zgadzac

ja w ogole nie kumam po co ten temat,przychodzisz tu i oglaszasz,ze zostawisz dziecko jesli urodzi sie niepelnosprawne. ok,rob co chcesz,decyzje podjelas ale na twoim miejscu nie chwalilabym sie tym na forum...

Łatwo zostać matką, ale trudno nią być. Z jednej strony mi cie żal jednak w większości przważa strona pogardy.

Gość takasobiebylejaka
Twiggy...bo mnie poprostu nie znasz osobiscie i dlatego oceniasz z pryzmatu kilku zdan,pewnie bys sie niezle zszokowala gdybys wiedziala kim jestem ,jak zyje...nagle wszystko wygladaloby inaczej,ale tak to wlasnie jest na kafe. W realu ludzie zupelnie inaczej mnie oceniaja,wiec w sumie wisi mi to co piszecie,bo zauwazylam w wiekszosci jesli ktos napisze cos innego poza...staraczki,jak miec dzidzie,hurra jestem w ciazy...to jest tu opluwany.A ja uwazam ze ciaza moze byc zarowno szczesciem jak i przeklenswem,i czlowiek istota slaba ulega pokusom cielesnym,wiec w ciaze zachodzi i bez sensu opluwac kogos za to ze sie nie zabezpieczyl bo ponad 99% kobiet przynajmniej raz w zyciu uprawiala sex bez zabezpieczenia.

Gość girl and woman
kurcze czytam to i tak sobie mysle ze autorka musi po prostu miec serce z kamienia i tyle. urodzisz dziecko- i to bedzie twoje dziecko ktore zylo pod twoim sercem ktore nosilas 9 miesiecy...i nawet jesli urodzi sie dziecko- roslinka to ono tez bedzie potrzebowalo matki... co z tego ze nie bedzie mowilo i bedzie tylko lezalo, a moze takie dziecko bedzie potrzebowalo twojego glaskania po glowce, twojej bliskosci , twojej milosci, twoich buziakow na dobranoc... czy bedzie zdrowe czy bedzie chore to bedzie twoje dziecko!! i nic nigdy tego nie zmieni.. nie bedziesz miala wyrzutow sumienia oddajac je pod opieke komus, ???? ty bedziesz prowadzila normalne zycie zabawa zakupy itd itp, a twoje dziecko bedzie lezalo samo w 4 scianach w jakims szpitalu czy cos i nikt sie nim nie zajmie tak jak wlasna kochajaca matka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na milosc Boską kobieto zastanow sie co piszesz!! jak moglas bic sie piescia w brzuch noszac takie malenstwo ? i czy to byla chciana ciaza czy niechciana to takie sa konsekwencje sexu i uprawiajac gpo trzeba sie liczyc z tym ze moze byc wpadka, a w ogole to zyjemy w XXI wieku i istnieje takie cos jak antykoncepcja!!