Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Policzekk

Poczekać jeszcze?

Polecane posty

Gość Policzekk

Hm moja historia jest dość smutna…związek już prawie 4 letni…dwa lata temu oświadczyny…przygotowania do ślubu….trzy miesiące przed On się rozmyślił, że to jednak nie to…ze nie chce mi życia marnować…rozstanie….po 1,5 roku nagle znowu pojawił się w moim życiu…zaczęliśmy się spotykać po cichu, żeby nikt nie wiedział…było cudownie, aż zapytałam co będzie dalej….i usłyszałam, to co 1,5 roku temu, że On nadal się boi itd. Itd. , ale żebym Mu dała czasu, że chce to wszystko przemyśleć…bo mnie kocha, ale się we mnie nie zakochał…. Smutno mi i nie wiem, co robic…. Czekać?

No kuźwa co z tymi chłopami jest???? A to by chiał... ale się boi... A to kocha... ale się nie zakochał... :O no im dłużej czytuję tu te posty to stwierdzam że chyba normalnych facetów to już nie ma na świecie :O

Gość Policzekk
Ja tego też nie rozumiem, tak bardzo go prosiłam, żeby mi nie mieszał znowu w głowie... nasze spotkania, a nawet wyjazd był cudowny (dodam, ze mamy po 30 lat).... jak przyparłam go do muru, że nie mogę tak dłużej, chce wiedzieć na czym stoje...., że On to rozumie i chce przemyślec, nie zdając sobie sprawy, że może marnie to wyglądać w moich oczach...

Gość dssddsdsd
Jak się kochacie, to bądżcie razem bez ślubu.