marsta 0 Napisano Lipiec 21, 2009 Mam pytanie, bo nie jestem pewna Ostatnio byłam lekko przeziębiona i brałam głównie wit. C i skorbolamid. Czy może to wpłynąć na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych. Poza tym żadnych leków nie zażywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Lipiec 21, 2009 1. przeczytaj ulotkę. 2. przeczytaj ulotkę. 3. najlepiej byłoby przeczytac ulotkę PRZED zażyciem leku, a nie po zakończeniu leczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skuteczność tabletek Napisano Lipiec 21, 2009 antykoncepcyjnych najbardziej obniża seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Lipiec 21, 2009 a! 4. nie, to nie wpływa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marsta 0 Napisano Lipiec 21, 2009 Zawsze czytam ulotki zanim zażyję lek. To w kwestii upewnienia. Mimo wszystko dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach