Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metilde

kiedy pierwszy raz powiedział KOCHAM?

Polecane posty

Gość Metilde

Po jakim czasie usłyszałyście te magiczne słowa? Długo musiałyście czekać na wyznanie miłości?

Gość Metilde
kuku!

Gość natalanatalanatala
Hmm ja szczerze mówiąc nie pamiętam, ale to zwykle była kwestia ok miesiąca. Teraz jestem z facetem prawie 4 miesiące i wiąże z nim przyszłość(wiem, krótki, ale mamy sporo lat oboje i już poukładane w głowach). Wiem, że mnie kocha, ale chciałabym, żeby to wyznanie było bardziej świadome i dojrzałe, więc wolałabym, żebyśmy się z tym wstrzymali. Mam nadzieje, że on myśli podobnie.

Gość moze moze moze
Po około roku czasu, oboje niewierzymy w miłość od pierwszego wejrzenia na początku było zauroczenie a później był czas na miłość .. słowo Kocham Cię to mocne słowo niemożna go nadużywać, teraz po 5 latach jestem pewna że odpowiedniej osobie to Powiedziałam i mó partner tez tak uważa Pozdrawiam

Gość la femme
No własnie. Ja też niemłoda. Powiedziałam mu po miesiącu. Bo wiem, bo czuję. On jeszcze bardziej niemłody... Nie mówi. Pokazuje, ale nie mówi. Zaczekam:)

Gość a ja mysle ze mozna
ja uslyszalam po miesiacu bycia razem ale on wczesniej przez 4 miesiace juz na mnie polowal:)

Ja po około 4 tygodniach ale niby w żartach ( bo My to długa historia ) i jak np wyhodziłam z samochodu, On pytał czy widzimy się wieczorem a ja że nie ) On mówił i tak Cie kocham a ja mu odpowiadałam uważaj, bo kiedyś powiesz mi to poważnie a ja nie uwierzę:) Już wtedy mówił serio:)