Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

six feet under

Miłość homoseksualna.

Polecane posty

Mówicie sobie co chcecie, ale tylko kobieta jest w stanie dać drugiej kobiecie to co naprawdę potrzebuje i pragnie. Nie zgadzałam się z tym stwierdzeniem, póki nie spróbowałam. Nie chodzi mi tylko o sex. Bardziej o ciepło, czułość i zrozumienie. Jestem zakochana do szaleństwa. I oby to się nigdy nie zmieniło :)

jesteś lesbą - masz moją przychylność jesteś gejem - masz u mnie wpierdol i ne trzeba mi tu argumentować cynizmu takego postapowania, głupoty itp. poprostu tak jest lesby TAK geje NIe - i tyle;)

Gość tez jestem zakochana do
szalenstwa:)

a aj Ci napisałem że mi to nie przeszkadza;) i ogólnie nic nie mam do ciebie i twej homoseksualnej miłości, co inego gdybyś była facetem i to facetem gejem, wtedy bys dostała obelgi od najgorszych

Vampire a mógłbyś mi wytłumaczyc dlaczego tak jest, że lesby tak geje nie?? bo ja nigdy nie umialam zrozumiec takiego myslenia facetow :)

six feet- co nie zmienia faktu,ze dziecka z tego zwiazku nie bedzie...silnego ramienia nie poczuje...ja tam lubie meskie opanowanie...ja panikuje albo sie wkurzam,a on zawsze taki stabilny :P

Wiesz może i tak :) Ale nie potrafiłabym pocałować drugiej kobiety :) Musi być pociąg. U mnie go nie ma :P

ladyeess poprostu dwie babeczki raze są podniecające;) i mozna pokombinowac aby z takich zrobić "bi", natomiast geje budza pogarde i obrazę, no poprostu wkurwiają i tyle:P