Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzisz o ...

co sadzicie o kolorze TYCJAN z palette?

Polecane posty

Gość gruszkakula
Dawno temu używałam, ale farby, nie szamponu. Więc nie wiem, czy efekt taki sam wychodzi. Mam włosy brązowe, u mnie kolor wyszedł mniej intensywny, niż na opakowaniu, ale bardzo ładny.

Gość co sadzisz o ...
dziekuje 🌼 bo wczesniej mialam jesienna czerwien szampon 24 mycia (tak jak ten tycjan wlasnie)...chaialm dzisiaj kupic i facet mi powiedzial ze juz nie produkuja czy cos :O:O

Gość Ja mialam kiedys
Tycjana z Palette (na 24 mycia, ale mam go na koncówkach do dzisiaj mimo ze minęły 2 lata a włosy myję codziennie) :D Ale jezeli chodzi o kolor to był bardzo ładny

Gość co sadzisz o ...
a jeszcze pytanko ... czy byl taki bardzo rudy, ognisty? czy jaki odcien jesli moglybyscie go opisac? :)

Ja robiłam na głowie ten sam klorek tylko że henną. Na opakowaniu wyglądał zupełnie inaczej niż na tym..

Gość co sadzisz o ...
i chuj:O trzymalam 15 minut i mam rubin :O

Gość a ja dla odmianyrobiłam
kolorem rubinowa czerwień - wyszedł piękny! Dlaczego tak krótko trzymałaś? Ale najgorsze, że już użyłam 3 rozjaśniacze - i W OGÓLE nie schodzi! :-) Za bardzo się nie przejmuję, to tylko włosy, ale kolor jest bardzo trwały. I nie słucham tego, co mówią o palette - dla mnie to najlepsze farby - a włosy po nich są nie zniszczone, miękkie, ładnie się układają.