Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waznepytaniedoowass

czy z prostytutka to zdrada

Polecane posty

Gość waznepytaniedoowass

mam zamiar zrobic maly skok w bok, czy to bedzie sdrada wobec zony, wydaje mi sie ze nie bo to przeciez ta prostytutka to taka maszyna do seksu co myslicie jak sie bed e z tym czul nadmieniam ze nigdy zony nie zdradzilem

Gość ja to nawet się wstydzę iść

Gość ty dziunia zdoopiay stont
0/10

Gość nie z prostututką to nie
zdrada, a jeśli w gumce - toż to nawet nie seks, więc nie masz się czym przejmować.

Gość waznepytaniedoowass
Britnej z Pirs -> totez wlasnie tak uwazam ze to jest to samo jakbym pisiora w imadlo wlozyl i co to by byla zdrada tak samo z prostytutka tak sobie wydedukowalem

Gość 1234567....
sam fakt że masz ochotę na skok w bok już jest zdradą w jakimś sensie ...a czy zrobisz to z prostytutką czy inną kobietą to już szczegół

Gość waznepytaniedoowass
Britnej z Pirs -> posłuchaj ja sie grzecznie pytam, a Ty od razu zaczynasz wyzywać czemu jestes taka ograniczona, jak nie masz Kobietko kultury to najpierw sie naucz i nie zabieraj głosu jak dorośli rozmawija, tak dzidzi zrozumialas

Gość astrix
Prostytutka ma oczy i mysli, może będzie nawet podobna do twojej żony... Ta niczego nieświadoma będzie czekała na Ciebie w domu, kiedy ty będziesz robił jej najgorsze z możliwych świństw. Po co? Jest ci z nią tak źle, nie możesz pogadać, mścisz się? Jak zrobisz to raz, potem pójdzie jak z płatka. Wasze małżeństwo również.

14:38 [zgłoś do usunięcia] waznepytaniedoowass Britnej z Pirs -> posłuchaj ja sie grzecznie pytam, a Ty od razu zaczynasz wyzywać czemu jestes taka ograniczona, jak nie masz Kobietko kultury to najpierw sie naucz i nie zabieraj głosu jak dorośli rozmawija, tak dzidzi zrozumialas Ja rozumiem szybciej niż Ty jesteś w stanie pomyśleć, barani łbie. Zreszta co ja będę z kurwiarzem dyskutowała. Jak nie masz szacunku do żony to idź i ruchaj na zdrowie.

Gość waznepytaniedoowass
astrix -> alez skad z żoną mi jest rewelacyjnie mysle ze z nikim nie bede mial takiego seksu ale stwierdzilem ze trzeba wszystkiego w zyciu sprobowac i stad moje pytanie

Gość waznepytaniedoowass
Britnej z Pirs -> no i grzeczności sie skonczyły, a chciałem aby było miło Ty stara rozklapiała kurwo z nieumyta pizda, jak Cie nie pierdolą to nie wirzgaj wiec jak nie pytaja to nie odpoiadaj jebany lachociagu, idz sobie smierdzxaca broche umyj a nie dyskutuj z powaznymi ludzmi biore wszystkich za swiadków ze tego nie chciałem ale jak jakas niewychowana sucz sie udziela nie pytajac i jest niegrzeczna to trzeba tez byc niegrzeczny

Gość 1234567....
to zaproponuj żonie żeby sobie też w życiu wszystkiego popróbowała zobaczymy jak zareaguje hehe....w końcu są też faceci którzy uprawiają sex z kobietami za kasę :)

Gość a jak boli wyrostek
spytaj się żony, czy uważa to za zdradę, a najlepiej zaproponuj żonie żeby też zrobiła sobie skok w bok z jakimś panem do wynajęcie skoro to nie zdrada i będzie po równo. Tylko jak już się zdecydujesz, to się potem przebadaj, bo nigdy nie wiadomo co dostaniesz w pakiecie.

Gość waznepytaniedoowass
1234567.... -> no wiesz tez sie nad tym zastanawialem, ale ostatnio wpadlismy na pomysl ze sobie do domu sprowadzimy prostytutke i najpierw zona z nia sprobuje pozniej ja a pozniej razem, tez niezly pomysl, bo zona facetow nie chce to juz mi powiedziala ze facet inny nie ma takiej opcji

Gość astrix
Słuchaj, jak możesz chciec tak po prostu wszystkiego spróbować? Nie gniewaj się, ale z facetem tez powinieneś skoro chcesz wszystkiego spróbować... Taka wynajęta Pani ma prawo powiedzieć: bez całowania, tu mnie nie dotykaj, itd. Nie będzie się uśmiechać, jak Twoja żona... Rano nie zrobi Ci kawy, patrząc na ciebie i wspominając ostatnią noc. Ja Cię próbuję uchronić przed największym błędem Twojego życia.

Będzie to zdrada, nie ma znaczenia czy jest prostytutką czy normalną kobietą. Zamknięte!

Gość 1234567....
waznepytaniedoowass......no wiesz to już inna para kaloszy jeśli żona godziłaby się na takie zabawy razem to co innego ...Wasza sprawa ale jeśli zrobiłbyś to za jej plecami w tajemnicy i nie powiedział o tym zachowując dla siebie to już zdrada i nie ma innej opcji

Gość waznepytaniedoowass
astrix -> no nie faceci mnie nie kreca, ale ok pozostane przy tym ze razem z zona sobie zamowimy taka PAnia , no to wtedy juz nie bedzie zdrada, i wszyscy beda zadowoleni

Gość waznepytaniedoowass
dzieki za wypowiedzi

Gość waznepytaniedoowass
tez wyzej to podzyw

Gość waznepytaniedoowass
w sumie to nie wiem ktory to podszyw. ale wiem ze musze zjesc kupe miami