Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacja2

Co zrobić zeby przestali sie mnie czepiać?

Polecane posty

Gość akacja2

Jestem dobrze wychowaną dziewczyną, nie uważam że "koffam Was skarbeczki"... Jestem bardzo powazna jak na swój wiek :) Przez całe wakacje ciagle obrażają mnie koleżanki, a ja nie jestem taka jak one rozwydrzone z super komórkami, tylko zwykłą dziewczyna, która w ich oczach jest brzydka i beznadziejna. Nie wiem co robic zeby to sie skonczyło... Nie chce siedziec przez całe wakacje sama w domu... :( Przykre, to że nie ma takich dzieci jak ja i że taka rowydrzona i rozkapryszona młodzież istnieje.

Gość nop i co sie przjmujesz
? skoro nie chcesz byc taka jak one? co cie interesuje? ksiazki? muzyka , poszukaj ludzi , kolezanek w bibliotece albo tam gdzie ciagnie i ciebie , nad morzem , na plazy w kafezjce , nie musisz zadawac sie z bzdziagwami :D

Gość akacja2
Tak, ale nie jestem jakoś strasznie towarzyska i nie potrafie sie zbytnio przed takimi ludzmi otwierać

Gość akacja2
Po prostu taka ze mnie pracowita, szara myszka. Moja mama jest chora i sie opiekuje domem sama, ojciec cały dzien w pracy, a ja ciągle prasuje, gotuje, sprzątam, robie pranie i czesto czytam ksiązki, i wszyscy twierdzą ze to chore, bo by do rąk nie wzieli naczyń i ich myli. Może mają racje, ale nie jestem taka jak one, a w lutym bede mieć 15 lat.

Gość akacja2
a zanim prześpię się z kimś, to muszę z tą osobą pochodzić z rok

Gość akacja2
podszyw, wiec co? jestes beznadziejny. :/ Jestem w niezbyt komfortowej sytuacji, a ty sie nabijasz? Jakoś mi nie do smiechu, bo moja mama jest chora, wiesz?