Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella D

załamka!!!

Polecane posty

Gość Bella D

Hej!!! Ja ufarbowałam włosy jakieś 5 miesięcy temu. Zawsze miałam taki brąz wpadający trochę w rudy, więc postanowiłam ufarbować na czarno... Najpierw farbowałam farbą Joanny a potem (niestety) Palette. Jednak strasznie zniszczyły mi się włoski, zaczęły bardzo wypadać. Teraz jest już trochę lepiej. Ale marzy mi się taki śliczny brąz. Taki prawdziwy brąz. nie tam żaden rudy jak miałam wcześniej. Bardzo żałuję, że ufarbowałam je na czarno... Co mam zrobić, żeby były jaśnejsze?? Czy to, że nie będę ich farbować coś da?? A może użyć rozjaśniacza?? Ale boję się, że wtedy włosy mi całkowicie wypadną... A nie mam tyle kasy, żeby iść do fryzjera i tyle zapłacić. 300 zł to przsada... ;//

najpierw kochana to doprowadź swoje włosy do ładu - odżywka przede wszystkim! a jeśli aż tak wypadają Ci włosy po malowaniu to może odstaw farbę na jakiś czas?

Gość betanna
Ja używam L'oreal nr M3 caracas ,fajny czekoladowy brąz mi wychodzi na moich.I po tej firmie nie mam przesuszonych i nic a nic mi nie wypadają ,więc kupuję ją i zabieram ze sobą do fryzjera.Jest wiele zakładów fryz. w których nakładają farbę klienta.Ale faktycznie lepiej zaczekaj ,aż ci się włoski podreperują.

Gość betanna
I NA PEWNO NIE UŻYWAJ ROZJAŚNIACZA ,bo faktycznie nic ci nie zostanie.

Gość betanna
A z jakiego miasta jestes?