Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka

czym najbardziej lubia sie bawic wasze roczniaki?

Polecane posty

Gość qqqrka

Bo mojego juz nie interesuja jego zabawki typu slon fisher-price, grzechotki,kulka nakladane na palak itp. Najbardziej lubi pitoty od tv i dvd, stukac lyzeczka o metalowa miske, telefonem komorkowym, plytami dvd, kremami ktore sam se wyciaga z szuflady. Czym go jeszcze zainteresowac?? Jak jest u was?

gry na instrumentach, puzzle, pzreplatanki, sortery bardziej skomplikowane i KSIAZKI KSIAZKI KSIAZKI wszelkiego rodzaju ksiazki!!!! na dwozre pilka:)

Gość moja ma juz
13 mcy i kazda ksiazke gryzie i drze i ją wcina he he lubi tez piloty , komorki i wszyrzucanie rzeczy z szuflad itd

mój lubi najbardziej zabawy na dworze, wtedy jest naprawde super, wiec jak tylko pogoda to smigamy na spacerkach. W domu próbuje wszystkiego, ze znajomymi wymieniamy sie zabawkami, bo wiadomo ze im sie ich wlasne nudza :) Tak sobie wymyslilysmy mamusie z osiedla :) Poza tym kombinuje np daje wszelkiego rodzaju bezpieczne przedmioty kuchenne, (plastikowe i drewniane) Uwielbia czytac ksiazki, a wlasciwie to jak mu wszystko pokazuje itd.