Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moskitierrra

prezent na wesele ??

Polecane posty

Gość moskitierrra

hej:) wybieram sie z chlopakiem na wesele mojej kuzynki. zaproszeni zostali moi rodzice, ja i moj brat z osobamy towarzyszacymi. i teraz pytanie co z prezentem? brat ma 17 lat, ja 21. rodzice planuja dac pieniadze, kwote jak uznali odpowiednia za nasze 6 osob. ja nie pracuje, moj chlopak ktory jest w moim wieku dorabia sobie troche weekendami, oboje studiujemy, wiec nie dysponujemy duzymi srodkami. mimo to jakos glupio podpinac sie pod rodzicow... prosze powiedzcie czy wiecie co zrobic w takiej sytuacji? jaki prezent mozemy (ja z chlopakiem) wreczyc? za jaka kwote?

Gość ....ponawiacz....
proszę, tu jest suchy chleb dla konia, bardzo proszę

Gość silbermond
zestaw obiadowy w jakimś markecie za stówkę kupisz:D

hej , liczą nie intencje a nie wartośc, przecież kuzynka wie że nie pracujesz , ja myślę , ze kwiaty i fajna kartka wystarczą , do kartki można dołączyć kupon totolotka.

Gość moskitierrra
te reczniki nawe nie sa takie zle... tylko ze mamy 2 wesela w jednym miesiacu, wiec te 4 stowy trzeba by bylo tez skads wziac, a nie wiem czy te reczniczki sa tyle warte... myslalam tez o dwoch filizaneczkach, nie zestawie tylko akich dwoch, ladnych, orgiunalnych filizankach do kawy, ale to tez moze troche kosztowac