Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adgela15im

Wpadłam

Polecane posty

Gość adgela15im

mam 15 lat i jestem w ciazy, nie wiem jak powiedziec otym rodzicom, oni mnie zabija i jak im teraz powiem to nie pojade na wakacje. Co mam zrobic? doradzcie ;( jestem pewna ze jestem w ciazy, robilam juz 5 testow a do ginekologa nie pojde bo przeciez nieletni musza isc z rodzicami tak? Stanie sie cos jesli nie pojde jeszcze miesiac do lekarza a dopiero pozniej powiem rodzicom? pomuzcie

Gość adgela15im
halo :(

hehhe jak wpadlas to pzrze kilka lat nie pojedziesz na wakacje a nie tylko teraz hihi

Gość kasikkk29
A czego chcesz czekac z rozmowa z rodzicami miesiac ? Chodzi o wakacje ?? Masz powazny problem i chyba raczej stawiasz na pierwszym miejscu wyjazd na wakacje .

Wakacje sa dla Ciebie wazniejsze od tego ze jestes w ciazy? Teraz jak najszybciej powiedz o tym rodzicom.. Swoja drogą mam nadzieje, ze to prowokacja....

Gość gyfnftu
a o czym innym mozna myslec w wieku lat 15 jak nie o wlasnych pzyjemosciach. dziewczyna mazyla i wyczekiwala na ten wyjazd caly rok wiec nawet dziecko jej w nim nie przeszkodzi w 2 mies ciazy brzuszka przeciez nie widac;P a co na to tatus dziecka wie juz moze ze o tej radosnej nowinie?

Gość adgela15im
ale ja bardzo chce pojechac na te wakacje a jak powiem rodzicom to napewno mnie nie puszcza w dodatku boje sie im powiedziec ojciec wyrzuci mnie z domu :(

Gość 1234567....
to zależy z kimś wpadłaś jak z kolegą w Twoim wieku to macie duży problem ....mam nadzieje że jednak nie ....a co na to ojciec dziecka ?...to ważna kwestia w rozmowie z rodzicami nie masz wyjścia musisz im w końcu powiedzieć ....przyjdzie moment że tego nie ukryjesz no chyba że jesteś dość sporą kobietą i zachowasz sie tak jak jedna z panienek z moich okolic nic nie powiedziała a jak przyszedł czas porodu rodzice wezwali karetkę bo dziecko zwija sie z bólu ....a tutaj poród :)

Gość kasikkk29
dziewczyno ty nie dostałas pały w szkole !!! ty jestes w ciazy zdajesz sobie sprawe z powagi sytuacji ? bosheee masakra

Gość adgela15im
chlopak wie ale on tez jeszcze nie powiedzial swojej mamie. Moj ojciec bil mnie nawet jak zjadlam jego jogurt a co dopiero jak dowie sie ze jestem w ciazy :( chce uciec z domu tylko nie mam gdzie

Gość dobraporada
przecież to i tak się wyda i tak a im szybciej powiem rodzicom to lepiej, myśl o dziecku a nie wakacje Ci w głowie

Gość gyfnftu
wywalic cie nie wywala bo nie moga a powiedziec im musisz utrzymanie dziecka to nie maly koszt.

Gość sosenka83947
jak najszybciej powiedz rodzicom. Oczywiscie ze bedzie to dla nich szok ale to sa jednak Twoi rodzice i oni musza Ci pomoc. A ty jak bylas taka madra zeby pakowac sie lozka to teraz wykarz sie tez madroscia i powiedz o tym jak najszybciej rodzicom, idz do lekarza a nie mysl o wakacjach;/

Jestem w szoku.przepraszam mogłaś zastanawiać się PRZED tym wszystkim,jesteś nie poważna coś takiego w tak młodym wieku?czy Ty zdajesz Sobie sprawę co się dzieję,co zrobiłaś,co dalej? a może inaczej gratulacje :-O zastanawiałaś się już nad imieniem dla dzidziuśia :-) Oby to była prowokacja

Gość to są właśnie wakacje
zaczyna się wakacyjny wysyp. Właśnie widzę opisy na kontach córki mojej kuzynki i jej chłopaka. Smarkacze szykują się na swój pierwszy raz. Ale w dupie, nic nie powiem ich matce, bo jak powiedziałam jej,że córcia chodzi nachlana (miała 13 lat) to oczywiście wymyśliłam to sobie i pół roku się do mnie nie odzywali :] Niech zostanie babcią w wieku 35 lat :)

Gość MasaA
a co to za wakacje skoro są ważniejsze niż ciąża?

Gość kolejna idiotka
martwi się że na wakacje nie pojedzie a nie martwi się że sobie życie usrała..... to że rodzice sie wkurzą to jeszcze mały pikuś w stosunku do tego co przed Tobą..... a swoją drogą gdzie ty rozum miałaś by uprawiać seks zanim nauczysz się zabezpieczać ?

Gość becia3287nonono
na cale szczescie wiekszosc tych problemow na kafe jest wymyslona:) oby i ten byl wymyslony, chocby z nudow bo nie zycze Ci ciazy w takim wieku:)

Gość adgela15im
Wiem ze zrobilam zle ale juz czasu nie cofne. Boje sie powiedziec otym rodzicom a najbardziej ojca ktory zabije mnie jak sie dowie Sam kiedy dziewczyna z osiedla byla w ciazy jak miala 17 lat to powiedzial ze gdyby to byla jego curka to zabilby ja i tego bahora :(

Powiedz jak najszybciej.Wiele dziewczyn zachodzących w twoim wieku w ciąży sobie radzi.Mam nadzieję, że ojciec będzie czuł się za nie odpowiedzialny.Do ginekologa możesz iść mimo niepełnoletności bez rodzica.I podejdź do tego poważnie.Skoro byłaś na tyle dorosła na sex to ponieś odpowiedzialność tego co zrobiłaś. Jakie wakacje? Chyba mas zgorsze zmartwienie.Nie wyskoczył ci pryszcz, tylkow ciąży jesteś.

Gość MasaA
niby dlaczego miał by Cię zabić? W czym by mu to pomogło?

Gość hshxugehjj
zawsze mozesz powiedziec ze cie zgwalcili hehe

Gość adgela15im
zawsze z chlopakiem uzywalismy prezerwatyw, nie wiedzialam ze tak sie to skonczy

Gość becia3287nonono
laska nie sciemniaj juz

po co zakladasz taki topik, bo chwalic to razej nie masz sie czym za bardzo...masakra...zero wyksztalcenia, zero kasy...ja pikole dlaczego te dzieciaki nie mysla w co sie pakuja...15 latki traktuja to jak zabawe a przez te ich zabawy powstaje nowe zycie, maly niewinny czlowiek, dziecko... mam nadzieje ze to jakas glupia prowokacja...

Ojciec tylko tak gadał.Jak jest normalny to najwyżej z liścia dostaniesz, bo przecież cię nie zleje gorzej jak w ciąży jesteś.Czasu nie cofniesz, ale musisz przyspieszyć wejście w dorosłość.A co powiedział ojciec dziecka, bo pewnie się nie ucieszył nowiną

Gość becia3287nonono
ludzie dajcie spokoj ta laska klamie wiem to:]