Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adgela15im

Wpadłam

Polecane posty

e tam zabiłby. takie gadanie mam koleżankę 2 mies przed 15 urodzinami uroodziła córeczkę (teraz dziewczynka ma już 10 lat). jej mama też zawsze gadała jak jakaś małolata z osiedla z brzuszkiem chodziła że ona by zabiła, z domu wygnała itp. a jak Agnieszka zaszła to jej pomagała, dziewczyna szkołę kończyła a mama z wnuczką siedziała. powiedz rodzicom jak najszybciej!!! a swoją drogą mam nadzieję że to prowokacja!

Gość adgela15im
chlopak powiedzial ze jakos sobie poradzimy ale sam boi sie powiedziec swojej mamie. Niechce dziecka ale co teraz zrobie? juz zapozno

Mieliście ciężki dzień, czy co? Zjeżdżacie biedaczkę strasznie. Napisała na Kafe, bo nie wie gdzie się zwrócić, a Wy ja z błotem mieszacie. Nieładnie. Mama szacunku nie uczyła? Słuchaj (a raczej czytaj) mała. Na pewno masz jakąś zaufaną kumpelę. Weź się z nią ustaw na mieście i powiedz jej w czym rzecz. Ona zapewne tak jak i My doradzi Ci rozmowę z rodzicami. Nie będzie łatwo, ale musisz to zrobić. Może wtedy nie stracą do Ciebie całkiem zaufania. Jeśli na wakacje jedziesz 'na dniach', to tragedia się nie stanie, kiedy powiesz im po powrocie, ale jeśli swoje wakacyjne szaleństwa planujesz na sierpień, to lepiej sobie odpuść. Naprawdę będzie lepiej, jeśli Twoja mama się dowie wcześniej, niż później. Trzymam kciuki.

Gość zamiast
na wakacje idxcie z chłopakiem do pracy zarobić na pierwsze pieluchy,dopiero zobaczycie że myślenie sie bardzo opłaca.masakra

no to jak nie chcesz dziecka to powiedz to też mamie. Nie wiem jaka jest twoja mama i czy wesprze cię, ale może będzie trzeba pomyśleć o usunięciu

A ile lat ma ojciec dziecka? Dobrze, że nie chce sie go wyprzeć. Jak urodzisz będziesz miała 16 lat tak około.Moja teściowa też urodziła szwagierkę jak miał 16 lat.Tylko, że kiedyś nie było to tak masakrycznie nie normalne jak teraz, bo obecnie w modzie jest rodzić po trzydziestce. Poradzisz sobie.Tylko dojrzej, bo to z wakacjami było naprawdę głupie.Nie pochwalam tego, że w tym wieku jesteś w ciąży, ale próbuję ci doradzić, więc w żadnym przypadku nie czuj się usprawiedliwiana.

EwelinaEwa A co ty jej chrzanisz kobieto?Jakie usunięcie? Czemu ty dziewczynie sugerujesz takie rzeczy? Niech urodzi.Jak stwierdzą, że sobie nie poradzą to odda dziecko.Jest tyle kobiet, które czeka na takiego maluszka.Puknij się w łeb, bo aż mnie wkurwiłaś.

Nic jej nie radzę, sama napisała że nie chce tego dziecka i może właśnie ma taką matkę, że ją na skrobankę zaprowadzi. Napisałam przecież wyraźnie, że nie wiem jakich ma rodziców i czy ją wesprą

EwelinaEwa A to przepraszam. Dziewczyna nie chce dziecka bo jest bardzo młoda, ale powinna urodzić.Po co niewinne dziecko zabijać :(

Myślę, że to dość złożona sprawa, bo dziewczyna pokazuje że emocjonalnie jest niedojrzała. Ogólnie jestem za legalną aborcją, ale w tym przypadku może ciąża czegoś ją nauczy

A ja jestem za legalnym, logicznym myśleniem co się robi.A jak już się coś robi to się ponosi za to odpowiedzialność.Pozbyć to się można starego ciucha, a nie dziecka. Autorka napisała, że dziecka nie chce, ale już się stało, więc nie miała raczej na myśli usuwania.Ja jestem stanowczo przeciwko aborcji.