Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co wy na to

praca jest tylko ludziom nie chce sie pracowac......?????

Polecane posty

Gość no co wy na to

Mieszkam w 10 000 miasteczku na dolnym slasku .czytam dzisiaj gazete powiatowa - a tam 40 pozycji z Urzedu pracy- potrzebuja slusarza, mechanika,elektryka ,fryzjerka,pracownika administracyjnego, pracownika magazynoweog,piekarza itd..... w sklepie juz od 2 mieisecy widze pozucje na spzredawce, ojciec kolezanki szuka jakiegos mlodego leletryka, moj szuka kierowce na autobus*juz chyba z 6 miesiecy) , w restauracji od kilku mieisecy szukaja kelenerki/barmanki....... pewnie by sie jeszcze cos znalazlo ,ale nie zwracam az taki uwagi na ogloszenia bo pracy nie szukam.....wiec jak to jest ze tyle ogloszen a ludzie mowia ze nie am pracy...i to jest tylko przyklad na malym maisteczku!!!!!

Gość bairbbbba
ja też sie z tym zgadzam praca jest tylko nierobowi nic sie nie podoba

Gość ssaki leśne
praca jest ale za smieszne pieniądze ludzie szukaja czegos lepszego a takie oferty zostawiaja sobie na ostatecznosc (barman np)

Gość Bezrobotny Pan Mietek
A po co mam pracować? Dostaję co miesiąc z urzędu zasiłek + jakieś dofinansowania do mieszkania itp. Mam darmowe przejazdy komunikacją Gdy potrzebuję coś drogiego, to po prostu to kradnę. Jeśli wpadnę, to panowie policjanci na hasło "bezrobotny" wypuszczają mnie od razu. A gdy mam ochotę na seks, to gwałcę :-p Życie jest piękne :classic_cool:

Gość 6595985856
Taaaaaaaaaak???a skąd dokładnie autorko jesteś bo mieszkam w takim miasteczku na dolnym i jakoś pracy u nas nie ma !Trzeba dojeżdżać :P

Gość phiiiiiiiii
niby praca jest tylko brakuje ludzi z takim doswiadczeniem a ludzie po studiach w dupie maja taka prace bo nie po to tyle lat sie uczyli zeby podawac jakims prostakom piwo

Gość no co wy na to
moze i za smeiszne pieniadze ale chyab to wiecej niz zasilek? poza tym tez moze jakas sznasa awansu czy cos- wiecej dsowiadczenia wiec zmaina parcy pozniej.... moja koleznka zaczynala na kasie w empiku a teraz jest zastwpca kierownika. ma 22 lata. i do tego studiowala jak pracowala w empiku.

Gość konwlaia..

Gość księgowa niedoszla
Może i praca jest, ale to wymieniasz to praca dla kogos ze średnim wykształceniem. Ja jestem po studiach jescze nie szukalam pracy ale moi znajomi szukaja od dawna i nie mogą znależć nic adekwatnego do studiów jakie skonczyli. Jestesmy po rachunkowości a proponują nam 1200 brutto. Smiech na sali!!!