Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofrownica24

ślub kościelny, a taka sukienka

Polecane posty

Gość ta rodzynkowa - ok.

Gość co za worek
no nie mogę :O

Gość Gdybym była w 7 miesiącu ciąży
- to bym ją założyła...

Gość eklera
ta zalinkowana przez rodzynke jest bardzo fajna. Mi się podoba. A ta pierwsza tez ładna, moim zdaniem może być na ślub - nawet kościelny. moja przyjaciółka brała ostatnio ślub kościelny i miała sukienkę w takim stylu: http://www.gendai.pl/product_info.php?manufacturers_id=6&products_id=442 dobrała bardzo fajne buty i biżuterię (perły) i wyglądała na prawdę zjawiskowo. Myślę, że długość sukienki nie jest taka ważna, ale to jak się w niej wygląda i czuje.

Gość NITKA...22
Osobiście bardziej mi sie podoba to co bbbbbb tu zamieściła, ale o gustach się nie dyskutuje. Jak będę brała slub też chciałabym mieć krótką sukienkę ;) Przy rozdawaniu zaproszeń najlepiej PODKREŚL ZE PROSISZ ZEBY NIE UBIERAŁY NA TWOJE WESELE BIAŁYCH SUKIENEK, bo pomimo ze według zwyczaju gościom biaej sukienki włożyc nie wypada to wiekszosć z nich o tym nie wie i faktycznie ostatnio na weselach na których byłm to zawsze conajmniej 3 panie w białych były ;)

Gość NITKA...22
mi się ta rodzynki sukienka też nie podoba i nie chodzi ani o to ze krótka ani ze nie weselne, bo bardzo weselna, ale jakas taka bezkształtna, jak kobieta ma figure to ja w niej straci a jak nie ma to tylko podkreśli jej brak