Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToJaaaaa

Poprostu zmiana zasad w żywieniu..

Polecane posty

Gość ToJaaaaa

Kto po zastosowaniu paru zasad typu: zero słodyczy,nie jesc po 18 i pic duzo wody i herbaty zielonej schudl i ile??

Gość dcvsdv
ja nie, ale tez jestem bardzo ciekawa;)

Gość --można--
jadłam mniej niz zwykle, prawie 0 słodyczy, nie jadłam kolacji, zielona herbate pije dopiero od miesiaca, wody tyle co zawsze a najważniejsze- troche wiecej ruchu! schudłam 10 kg w pół roku:-)

slodycze raz w tyg fastfoody raz w tyg 5 dni w tg max 1200-1300 kcal le zdrowego jedzonka, duzo bialka, itd woda w weekend pozwalam sobie na duzo wiecej w 4 miesiace 7 kg :)

Gość Gruuuuubaśnica
"Po prostu" się pisze tak jak napisałam :/

Gość ToJaaaaa
Gruuuuubaśnica to nie jest lekcja polskiego... każdy ma prawo zrobić błąd... nikt nie jest idealny!! A co do powyższych wypowiedzi, to ja nie potrafie mocno się odchudzać trwa to chwile i efekt jojo... chce zmienić tylko pare "rzeczy" tylko chce wiedziec czy, to co mam na mysli coś da...

tojaaa wiec tak jesli slodyczy nie masz zamiaru jesc a je lubisz to bedzie ciezko, wiec sobie ustal jeden dzien kiedy Ci wolno cos zjesc slodkiego co do jedzenia po 18 to owszem ale jesli chodzisz spac o 21 to ok, chodzi o to, zeby nie jesc 3 godziny przed pojsciem spac, wiec ja chodze spac ok 1-2 wiec czasem jadam ok 23 ;) ostatni posilek fajnie jesli by sie dalo, zeby byl bialkowy, czyli np mieso, albo jajecznica jedz czesto 5-6 razy dziennie ale male porcje no wiec jesli jeszcze cos chcesz wiedziec to pytaj :)

Gość ToJaaaaa
Jem dużo warzyw... zero słodyczy i nic :( Jakoś nie chudne... a jak jadłam wszystko słodycze najbardziej, bo to one mnie tuczą najbardziej to też tyle ważyłam ile teraz... mięsa nie jem bo nienawidze!!! mam problemy z trawieniem :( Wypróżniam się raz na tydzień :( często mam wzdęcia :(

koniecznie zastap mieso innymi bialkami, rybami, jajkami bialko jest niezbedne ale jak masz skopany system trawienny to nie wiem co Ci poradzic, moja kolezanka tak ma, ze czasem do toalety nie idzie przed 10 dni, brala rozne leki i nic, srodki przeczyszczajace bierze - ale dopiero jak wezmie 3-4 zaczynaja dzialac,

Gość ToJaaaaa
laura_0307 a jak wygląda twoja dieta??

Gość do lauryyy
laura jak żrajasz ?

Laura teraz spi, udziela sie razem ze mna i innymi dziewczynami na topicu tytlko dla twardzielek moze soe dolaczysz do nas?

no nie moge kurde spac z bolu 😠 moja dieta jest pomieszana :p od poniedzialku do piatku do poludnia ograniczam jedzenie, jem 5-6 posilkow, tak, zeby sie zamknac w 1300 kcal piatek popoludniu jem co chce tak zeby caly piatek nie byl wiecej niz 2500 kcal sobota jem co chce - maz 3300 kcal niedziela jem co chce max 200o kcal wiec jak ograniczam to jestem grzeczna , chociaz jesli mam ochote na ciacho to je jem , ale kawaleczek ;) potem wiem, ze w weekend mi wolno no i nie mieszam wegli z bialkiem glupia dieta ale mnie pasuje :) przynajmniej sie nie mecze i wiem, ze jesli mam ochote na pizze, frytki czy chinszczyzne to musze poczekac do weekendu i wtedy zjesc :) wlasnie smaze fryty a pozniej zjem kawalek pizzy ;) dieta jest dla mnie a nie ja dla diety tyle, ze mnie taki sposob odpowiada, bo kiedys jadlam 3000 kcal dziennie i wiecej, wiec jak ograniczam troche to efekty sa jesli ktos ogolnie je malo to na mojej diecie przytyje ;)