Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trytkoi

opisałam po krótce historie z byłym i proszę o komentarze mężczyzn...

Polecane posty

Gość trytkoi

rozstalismy sie bez konkretnego powodu, rok temu. Bardzo cierpialam po nim, po 3 miesiacach suwiadomilam sobie jak go kochalam, a nie potrafilam tego pokazać. Nie utrzymywalismy ze soba kontaktu w ogole. Byly tygodnie kiedy noc w noc o nim sniłam, ze sie pogodzilismy, ale to bylo tak jak w niemym kinie, nic do siebie nie mowilismy. takich snow mialam ok.6. pozniej znowu mi sie przysnil taki sam sen, stwierdzilam ze zaprosze go na nk, zaprosilam-przyjal. za jakies 2 tygodnie znowu mialam sen identyczny, napisalam co slychac u niego, odpisał, ja mu pozniej nie odpisałam...za tydzien sen-ze sie pogodzilismy,bylismy szczesliwi i rozmawialismy ze soba. 5 dni pozniej jechalismy tym samym busem przez ok.10 min pozniej ze m na poszedl do supermarketu potem odprowadzil mnie i poszedl. powiedzial ze nie mial dziewczyny po mnie, powiedzialismy sobie troche o plotkach jakie chodzily na nasz temat.od tamtego momentu naiwna czekalam az sie odezzwie-nie odezwal... przedwczoraj snil mi sie znowu-szczeslili,rozmawialismy ze sobą-wchodze dzis na nk napisał mi wiadomosc, fakt glupia ale o takiej tresci "co tam zepsułaś, że droge u was naprawiają w XXX i trzeba stac godzine w korku? " mysle sobie, no glupio spytal bo logiczne ze jak naprawiaja to naprawiaja, moze chcial zagadac? odpisalam mu cos tam i tyle. moze odpisze moze nie. rozplakalam sie jak ozbacyzlam wiadomosc, ze szczescia, troche z naiwnosci, z tesknoty.. co o tym myslicie? uwazacie ze chce do mnie wrocic? czy jednak nie...czy po prostu tak napisal?

Gość marmurowy
uważamy, że myli ci sie rzeczywistość ze snem.

Gość trytkoi
ale odzywa sie do mnie, odezwał....czy o n chce wrocic?

Gość granatix87
wydaje mi sie ze chce, bo jakby nie chciał, to by wogóle urwał kontakt zebyś sie nie narzucała, mój też tak robił pisał bzdety ale miał inna i nie był pewny wiec go olałam ehh

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
na moj sposob chce wrocic

Gość oddziel swoje sny
i napisz nam tylko to co jest rzeczywistością bo ma razie to wszystko jest tylko w twoim ... umysle

Gość dasadsasd
nie ma to jak zebrac o uczucia, ponizac sie i przede wsstkim byc pierdolnieta zeby wierzyc w sny.... i wmawiac sobie bzdury

Gość brrrrrrrrrrr
No i co z tego że Ci się to śni? a co to ma wspólnego z rzeczywistością? zejdź na ziemię! Facet nie chce być wariatemi chce utrzymać normalne stosunki a Ty od razu wyobrażasz sobie niewiadomo co!

nie rob sobie kochana nadziei.. ja mialam podobnie potrafimy godiznamy z bylym pisac na gg..potrafi mi sadzic takie teksty ze jestem jedyna w jego zyciu i takei tam..a nawet sie spotkac nie chce tylko przyjazn wiec daj sobie spokoj kochana i zyj dalej ...