Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Letack

Krwawienie na początku ciąży i ból brzucha

Polecane posty

Gość ja mialam cykle
przeczytaj ulotke lub zadzwon do ginekologa zaufanego przykro mi ale wiecej nie moge doradzic ;(

Gość gość
bzdury wzpisuja ludzie a ty schize se wkrecilas,,,,,,,,,,jak bolaly cie piersi lub bola to jedyny pewny sygnal ktory wysyla organizm kobiecie a reszta to potwierdzi lub zaprzeczy

Gość gośćaga
Witam. Czy mògłby mi ktos doradzic? Mam 22 lata. Uprawialam sex z meżem od poczatku cyklu mniej wiecej co dwa dni. W tym tez w czasie owulacji. Cyke mam 30dniowe. Tydzien po owulacji zaczely mnie strasznie bolec piersi, wystapily nudnosci i zgaga. A o sennosci nawet nie wspomnie. Test zrobilam 6 i 9 dnia. Dwa negatywne. Od dwoch dni mam brazowe plamienie i delikatne bóle podbrzusza. Okres powinnam dostac za dwa dni. Oczywiscie sie boje! Bo wczesniej bylam pewna ze jestem w ciazy.. teraz wariuje. Co robic.. isc do gina? Nie za wczesnie?

Gość gość
Za wcześnie. Poczekaj na termin spodziewanej miesiączki a najlepiej na kilka dni po spodziewanej miesiączce zrob test.

Gość gośćaga
Pewnie tak zrobie. Tylko martwi mnie te plamienie. Aby nic nie bylo. Mam juz je ok 4 dni. Tydz. Przed okresem. ;(

Gość gość
To moze byc ciaza. Tez miałam takie plamienia ale to było chyba tylko dwa dni przed spodziewana miesiączka i skończyły sie kilka dni po spodziewanej miesiączce. Wtedy tez zrobiłam tez i pokazało ze jak nic jestem w 5tc

Gość gośćaga
A tez bolalo ciec podbrzusze? Oczywiscie czasami. I kłucie jajnikow? Ja po woli wariuje. Najlepsze ze w pon podpisuje umowe. I nawet nie wiem czy powinnam!;(

Gość gośćaga
Noo. I dalej czekam. Nie robie narazie testu.. czekam . Jutro powinnam okres dostac. Stresznie boli mnie kregoslup..;( od dwoch dni:( masakra!