Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia222

Wybaczylibyście zdrade??

Polecane posty

Gość kinia222

Hej mam pytanko...spróbujcie się wczuć w moja sytuacje...mam 18 lat jestem z chłopakiem 2 lata..i ostatnio sie dowiedziałam że on po pijanemu przespał się z jakąś k***ą!!..pierwsza moja reakcja to oczywiście nienawiść...wścieklosc..wstręt..ale teraz...kurde ja go tak bardzo kocham..planowałam z nim przyszłosc..co mam zrobic??moze wybaczyc??prosze o rade...

Gość swzf
jesli to bylo jednorazowe, to mu wybacz

mając 18 lat? a co to kurwa mój mąż i ojciec moich dzieci? nawet bym się nie zastanawiała :D

Gość nigyyyyyyy
zdradzil chuj to niech teraz cierpi. Najpierw skurwysynowi urwalabym jaja a pozniej wyjebala z domu

Mloda jestes, nie ma sensu zostawac z takim palantem. CAle zycie przed Toba i mnostwo chlopakow jeszcze poznasz na swojej drodze. Raz zdradzil drugi raz tez moze...

Gość frappee
ja bym nie potrafiła ponownie zaufać :( ale to właśnie mój problem.

:o bez komentarza. Droga koleżanko.I tak pewnie bedziesz nadal pisac ze go kochasz i jest Twoim calym swiatem, mimo że Cię zdradził to jestes gotowa mu wybaczyc, ale pamietaj, że jesli zrobił to raz, zrobi to i drugi, wiec nie miej nadziei ze sie zmieni. Rozumiem że jestes mloda, wiec dlatego radze ci jeszcze dzis kopnij go w dupe i szukaj dalej swojej milosci:) Ale i tak mam wielką nadzieję, że to prowokacja :o

Gość 1234567....
hmmmm ciężko radzić ja nie wiem czy bym wybaczyła ?....tylko zastanów się czy mimo tego że wybaczysz ciągle nie będziesz podejrzewała go o jakieś kobiety na boku wiesz mówią że jak ktoś raz zdradził to zrobi to i ponownie ale nie znam Twojego chłopaka ....a co on na to wszystko ?

Gość
tak chociaż biorąc pod uwagę wasz wiek to ciężko mówić o typowej \"zdradzie\"

Gość skoro już teraz
skoro już teraz zdradza , i to taka młodą laskę, to znowu zdradzi i to nieraz lubisz byc zdradzana? To z nim zostań, albo może też szukaj rozrywki na boku, on to zaakceptuje i nie będzie miec nic przeciwko temu bo sam tak robi

kinia222 wybacz ...mu :P ale pamietaj jak bedziecie szli koło monopolki to albo dobrze go zagaduj odwracajac przy tym jego uwage od witryny sklepowej ... i na imprezach zawszeuprzedzaj organizatorów o tym ze twój facet pija tylko bezalkoholowe drinki na bazie z soku jabłkowego

Gość misska
jak raz to zrobił..to i moze to zrobic kolejny raz..byc w powaznym zwiazku i przespac sie z piewsza lepsza dziewczyna..mowi ci pewnie ze cie kocha ale pomysl jak by cie naprawde kochał to po co by szedł o innej panienki

Gość kinia222
On oczywiscie przeprasza...pisze ze to nie jego wina tylko tej dziwki..on byl pijany i wogole nie wiedzial co robi..ale to go nie usprawiedliwa..siedzi przed moimi dzwiami do pozna w nocy..dzwoni..wysyla kwiaty..nawet zamowil audycje dla mnie w radiu...a ja??hmmm chyba nie potrafie mu wybaczyc...nie moglabym go przytulic i pocalowac...kurde,ale to wszystko zrabane jest;(;(;(

Gość a ja nieeeeee
nie wybaczyłabym, a jeśli już bym wybaczyła po jakimś czasie to i tak bym nie była z facetem, który mnie zdradził.

Gość nie wybaczyłabym
gdybym miała 18 lat, to absolutnie nie wybaczyłabym zdrady chłopakowi, przed ślubem ale gdybym miała 56 lat, i za sobą 38 lat małżeństwa, to raczej nie rozwodziłabym się, pozostałabym dla przyzwyczajenia ale uczucia powoli wygasiłabym i żyłabym obok a nie dla niego

Gość 2424
glupia wymowka ..ze popijaku ... wiesz ja bym wybaczyla ale pod jednym warunkiem ...powiedz mu ze ty go tez zdradzisz...ciekawe co on na to ... a tak szczerze to bym NIE WYBACZYLA ..fuj z kurwa jeszcze ..zebys tylko syfu nie dostala jakiegos

Zdradę można wybaczyć, ale nie to że się tym pochwalił!!! Zostaw dupka bo on Cię sprawdza. Testuje czy pozwolisz mu na takie wyskoki w przyszłości. Wiec Twoje wybaczenie zrozumie jako zgodę na następne wyskoki. http://alime.pl/forum/

nawet zamowil audycje dla mnie w radiu...a ja" ale to zalęzy co zamówił :D jak miłosną piosenke ... to bedzie oznaczało ze to jego wina jak cos z hard-core ... to dziwki wina :P a na marginesie .... ale te dziwki to są ...co ? tak zaciągnąc biednego pijanego chłopaka do wyra ;; wstydu za grosz nie maja :P

Gość meine proposition
Tak, tak...wybacz! Pewnie obudzisz się dopiero jak przyniesie bękarta. Chociaż pewnie to też wybaczysz (tutaj piszą takie głupie na własnym topiku, poczytaj koniecznie!).

a teraz to juz wiadomo, że to prowo jak cholera :) ale przynajmniej mozna sie posmiac :)))) 🖐️

Gość xxxxxxxxxxl
tak wybaczylbym;););)

Gość Mattheew
Zdradził raz, zdradzi i drugi i trzeci. Ja bym nie wybaczył.

Gość 2424
ale wy glupie jestescie jak wybaczysz to on sobie pomysli ... i tak wybaczy bo kocha mnie !!! wiec bedzie to robil !!!!!!!!!

Gość 2424
a bo ludzie sie nie zmieniaja ... sa tacy ktorzy zdradzaja i tacy ktorzy niezdradzaja !!! mam kolege ktory jest ze swoja dziewczyna wiele lat , kocha ja ale i tak ja ciagle zdradza bo taki juz jest i tyle ...

Gość kinia222
Czytam tego wszystkiego i kazdy z was ma racje...wlasnie wyrzucam wszystkie jego rzeczy ktore od niego dostalam...juz wiem ze zaczynam nowy etap zycia-bez niego...sa osoby ktore mnie kochaja..rodzina przyjaciele i dzieki im pozbede sie go...dzieki wszystkim za rade...trzymajcie za mnie kciuki!!!

Gość petitki w czekoladzie
ŻADNEJ zdrady się nie wybacza !!

Gość nowa żonka
Przyznaję, że mój mąż zdradzał ze mną swoją żonę ALE JEJ NIE KOCHAŁ. A mi jest wierny.