Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kastelani

Realia naszej-klasy

Polecane posty

Gość Kastelani

Zalozmy, ze masz 300 znajomych na n-k i wyodrebnijmy z tego "znajomych" ktorych tylko znasz z widzenia, znajomych z klasy z ktorymi nie utrzymujesz kontaktu oraz nieznajomych, ktorych mimo to masz w znajomych. Wyeliminujmy takze wszelakie pokrewienstwa (tj. rodziny, kuzyni, wujki, stryjki), wszelakie fancluby i konta fikcyjne. I tak z 300 znajomych robi sie tak naprawde 15 prawdziwych znajomych, ale to i tak dobry wynik. Zakladam ze w rzeczywistosci nie uzbierales nawet 10). Obudzcie sie

Gość lowe krowe
ja mam 125 znajomych z czego setka to znajomi z klasy (jedynie z dwiema osobami mam kontakt na co dzień), dwa profile fikcyjne, pięć przypadkowych osób, których nie znam, a reszta to rodzina. przegrałam życie na naszej klasie :classic_cool:

Gość sdjlajdsjapdjopajdoj
ja dostaję zaproszenia od osób, które może widziałam z 3razy jak jeszcze chodziłam kiedyś do gimnazjum... ale kiedy to było. A nawet z tymi osobami nie rozmawiałam nigdy. Dziwne jest to... I później co się dziwić skąd takie osoby mają po 700 800 znajomych. Zapraszają osoby, które znają tylko z widzenia. Albo są osoby, które zapraszają do znajomych, a na ulicy czy w autobusie ani cześć ani nic, nawet się odwracają w drugą stronę. Chore to jest. Po co komu jak najwięcej znajomych. ? Uważają się wtdy za lepszych czy co?

Gość wkurwiaja mnie pokemony
no bo przecież jak się ma 360 znajomych to jest szpan

Gość 2424
no wlasnie..ludzie mysla wtedy ..wow ale ona jest lubiana i popularna ze tylu znajomych ma ...heheeh ja mam 140 :) rodzinka , znajomi ze szkoly i z osiedla , z pracy i juz ..

Gość 2424
ja lubie tam siedziec bo jak kazda baba jestem ciekawska i wscibska :( i lubie ogldac kogos fotki ...no ale czasem to ludzie traktuja to jako lans ...oto moj samochod ,dom . itd albo malolatki dziwne foty daja

Gość wkurwiaja mnie pokemony
jak masz 500 znajomych, ktorych nie znasz i zdjecia z ustami w dziubek i sweet komentarze to mozesz sie uwazac za krola naszej klasy ;/

Gość 2424
a wlasnie zobacze co tam ciekawego na nk .... ale najwieksza bzdura sa prezenty ...hahahahaa :) :)