Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aląssa

chciałam powiadomić że właśnie pod moim domem całuje się para 12 latków

Polecane posty

No to z zaskoczenia. Wpadasz w te krzaki z kamerą, robisz akuku i sam widok uciekających ze spodniami na poziomie kolan też wszystko powie sam za siebie^^

Gość frvgtvrtvvgv
HAHA żAłOSNE Są TAKIE HOT 12-STKI, MYśLę, żE Są WIELCE DOROSLE HAHA

Gość eleenii
świat schodzi na psy...

Buahaha ;DDD Patent z zaskoczeniem super ;d Koleś ucieka z majątkiem dziesięcicentymetrowym, a dziewczyna na cieniutkich nóżkach krzyczy wniebogłosy jeszcze głośniej niż wtedy gdy im przerwała ;p

Gość jestem w szokuuu
Steinbock, fakt :P ten świat jest okropny po prostu. Co się dzieje z tymi dziećmi? Jeszcze 10 lat temu było zupełnie inaczej... A teraz? Strach pomyśleć co będzie za następne 10 lat. A co dopiero za 30...

Gość Ania lat 12
Ale wy zawisne jesteście. Ja mimo że mam dopiero 12 lat, to uwielbiam się całować ze swoim sąsiadem. On mnie tak delikatnie dotyka, całuje moją muszelkę i mówi że mnie kocha... ... przyrzekł mi, że dla mnie porzuci żonę :classic_cool:

Mam nadzieję, że mnie na świecie już wtedy nie będzie xd Chociaż to raczej niemożliwe, za młoda jestem^^

Gość aląssa
już jak sie całowali to widziałam co sie szykuje to nie był niewinny pocałunek chłopak ją przyparł do drzewa i kręcili tak głowami w spazmie erotycznym :-O nigdy w życiu nie widziałam w seksie takich dzieci,od razu przykuło mnie do okna gdyby to była młodzież,dorośli to nie zwróciłabym uwagi ,nie zainteresowałoby mnie to

Gość aląssa
w tym wieku to sie na rowerze jeździ albo buduje domek na drzewie :-O tak bardzo chcą być dorośli :-O

I to dopiero zaczynają (tak mi się wydaje, mam nadzieję, ze nie są w tych sprawach od dwóch lat ;o) a już sobie szukają ekstremalnych miejsc, zamiast kulturalnie w domku ;p

Ja w ich wieku na fotelu zawieszonym na kablu w stodole się bujałam, serio :D Nie w głowie mi był seks. Widac, co media robią z młodymi móżdżkami.