Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aląssa

chciałam powiadomić że właśnie pod moim domem całuje się para 12 latków

Polecane posty

Gość aląssa

:-D jak zaczną sie bzykać to mam interweniować czy obserwować ? mam dom na uboczu koło lasu i łąk :-D

Gość asfasfasf
pewnie sama sie teraz przy tym onanizujesz

A skąd wiesz, że mają akurat 12 lat? ;p Może są po serii operacji plastycznych ;DDD Jak już się upewnisz co do wieku i zaczną się rozbierać to dzwoń po straż pożarną ;d

To pewnie ta dwunastolatka, co mnie i wiele innych nieprawdziwych kobiet pouczałam co to kąpiel intymna xD Niestety temat już nie istnieje, a szkoda, polewa na całego była ^^

Gość aląssa
mówie wam jakie dzieciaki ,przy nich 17 latkowie to poważni ludzie właśnie poszli za mó jbudynek gospodarczy,musiałabym wyjść z domu żeby zobaczyć,ja pierdziele :-D dzieciaki takie a jak głową kręciły jak sie całowali

Gość aląssa
he he z tym filmem to dobre bo często przyjeżdzają tu jakieś pary na ubocze jak skonczą sie fakty to pójdę tam niby po pranie i zobaczę

Gość aląssa
polecę do nich może wezmą mnie do trójkąta :D

Gość aląssa
he he bardzo śmieszne oboje mają gdzieś po 160 cm wzrostu przykre to że jak dziewczyna pójdzie do gimnazjum po wakacjach to okaże sie że zaciążyła :-D

Gość aląssa
nie ma to jak młode ciałko

Gość aląssa
ojesy ,przecież widziałam że dzieci ale wy sie uparliście chłopiec nawet zarostu na twarzy ani włoska na nodze nie miał-w szortach był rysy dziecinne --a wy dziecka nie odróżnicie ?

Gość aląssa
dobra,ide z miską, nara :-D

Gość sasaaa
ona do nich dołączyła

Gość aląssa
wyszłam za dom i wiem że oni tam są,słyszałam chichot dziewczyny,pełno tam drzew,krzaków,krzewów,chaszczy i pokrzyw. Gdy zaczęłam iść w głąb to nastał spokój,usłyszeli mnie.Stałam i nasłuchiwałam ale cisza. Nogi pokrzywami poparzyłam. Pewne jest że oni tam są a co robią to nie wiem.Wyjdę jeszcze raz.

Gość cytrynkaaaaa
jakiej miłości? :O przecież to smarkacz :O limonka, nie załamuj mnie.

Gość aląssa
widze ich już na drodze,idą czyli byli w krzakach,wyleźli stamtąd jak rodzice nie wiedzą gdzie ich dzieci to moge powiedzieć że uprawiają sex za moim domem :-O widać że coś przeżyli,są przejęci niewiadomo czy sie bzykali czy macali przyszli po 18,poszli o 20.35 długi czas tam byli he he he gdyby to byli jacyś dorośli to bym sie nie przejęła ale to są 12 latki,pobieżnie znam ludzi z okolicy wiem że po wakacjach idą do gimnazjum ale takie dzieci ? policje może wezwać za drugim razem ? a jak spłodzili dziecko ? masakra

Po co policja? Wystarczy ładne wideo nagrac i rodzicom tych krasnoludków podrzucic. Komedia z cyrkiem w jednym wyjdzie.

Masakra, na początku mi się śmiać chciało ale teraz to już nie wiem ;p Lat 12.. ;pa później: " mamusiu, w basenie się kąpałam, musia tam być sperma..." Ostatnio taka dwónacha do mnie pisała, tak klnęła, ja w jej wieku połowy z tych słów nie znałam ;p

Gość jestem w szokuuu
to straszne :O ten dzisiejszy świat jest okropny :O 😭 a do Steinbocka- jak wideo nagrać, jak oni są w krzakach? :O przecież nie podwiesi kamery na gałęzi albo nie zrobi domku na drzewie :D