Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynaaaa_86

Pomozcie mi zrozumiec zachowanie faceta

Polecane posty

Gość klaudynaaaa_86

Nasza znajomosc sie rozwijala, gdy zaprosil mnie przez gg do kina. Nie ustalilismy niczego konkretnie jednak on bardzo nalegal i powiedzial ze sklikamy sie odnosnie szczegolow. Powiedzialam ze bardzo chetnie pojde. Po czym on zamilkl!!! Nie bombardowalam go ani wiadomosciami, ale zastanawialam sie czemu zamilkl. Po czym po tygodniu dostalam wiadomosc tez na gg i on sie tlumaczyl ze nie mial internetu. No ok zdarza sie, tyle ze oczywiscie (ma moj nr kom) a na swoim drugim numerze gg mial opis wypoczynek nad morzem. Nie wiem co myslec! kiedys zaklikal do mnie z tego drugiego nr (chyba sie pomylil) i powiedzial ze to sluzbowy, i zebym go wykasowala, wiec teoretycznie nie wie ze nadal go mam. No i co tu myslec? Ja oczywiscie strzelilam mu teraz focha, nie odpisalam na te jego wiadomosc a on sie pyta czy jestem zla?

Gość mowie prawde
czemu wszyscy na kafe maja takie glupie problemy...

Gość klaudynaaaa_86
no widzisz takie czasy, albo tacy faceci:/

Gość biednyyyyyyy
tak to juz jest

Normalne, pojechał nad morze, nie mówiąc nic Ci. Ja bym takiego pożegnała i szukała nowego.

Myślę że facet traktuje Cię jako rezerwę. Na wypadek gdyby mu się nudziło to będzie miał z kimś okazję np. iść do kina... GG służbowe?:D Pierwszy raz o czymś takim słysze

Gość folikababa
ciekawe z kim byl nad tym morzem ? ;)