Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baldinini

Skąd mam wiedzieć czy on chce tylko seksu/romansu czy czegoś więcej?

Polecane posty

Gość Baldinini

spotykam się od miesiąca z pewnym panem, podoba mi się itd. tylko nie wiem jak on do tego podchodzi. jak moge poznac czy zalezy mu tylko na przygodzie czy moze chce zwiazku? nie chce sie wplatac w jakas chorą sytuacje, a z drugiej strony jezeli on chce tylko romansu to jesli zapytam konkretnie to mnie oklamie...

Gość Baldinini
Ha ha ha, niesamowicie śmieszne, myślisz, że jesteś taka ynteligentna i zabawna? Chyba są jakieś znaki po których można to poznać? Ja się nie orientuje, nie bywałam w związkach. Nie jest żonaty.

slowo 'romans' sprawilo ze pomyslalam ze jest zonaty bo najczesciej odnosi sie ono do zwiazku z zonatym... wiesz, trudno jest dac ci jednoznaczna recepte , czego on chce, co masz robic.. nie znamy go, nie wiemy jak sie zachowuje wiec trudno to oceniac.

Gość maaaam
Po miesiacu nie moze byc mozy o zadnym powaznym zwiazku, przeciez dopiero sie powoli poznajecie:)

przespij sie z nim bedziesz wiedziala..... a ktos mi zarzucal cynizm, widze, ze nowa fala kafe ma jedna ceche wspolna - hipokryzja :-)

przespij sie z nim bedziesz wiedziala..... a ktos mi zarzucal cynizm, widze, ze nowa fala kafe ma jedna ceche wspolna - hipokryzja zla dziewucha jestem....:P:P:P

:D:D:D:D: Mogę Ci test zrobić, cosmo się dzisiaj naczytałam i jest psychotest na ten temat.:D Jaki rodzaj kontaktu fizycznego on nawiązuje w trakcie rozmowy? a. Dotyka mojego ramienia i od czasu do czasu jego noga \"przypadkiem\" ociera się o moją. b. Nie dotknął mnie, ale stoi/siedzi bardzo blisko. A w ogóle to w dodatku jest COSMO seks PRZEWODNIK. Normalnie mam ubaw od pół godziny.

Gość teoria chaosu
cos jak moda na sukces nie?