Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiriiinda

wstydze się powiedzieć mojemu chłopakowi

Polecane posty

Gość wiriiinda

że lubie ostry seks i zabawe-Pan-SUKA kręci mnie to strasznie.Czy jestem chora?

Gość nie jestes chora....
mam ten sam problem :classic_cool: znaczy - tez nie wiem jak to jemu powiedziec :D

Hej. Sporo kobiet tak ma, w tym ja. Nigdy nie mialam takiej relacji w realu, ale mysl o tym mnie podnieca. Próbowalam delikatnie dac do zrozumienia chlopakowi, ale on nie jest zainteresowany tym. Mówilam mu, ze podnieca mnie jego dominacja i meskosc i takie tam. No i ze moglibysmy sie zapawic w pana i niewolnice, ale nigdy tego nie zrobil.

Gość wiriiinda
mój facet ma taką natyurę że to byłoby takie udawane a wtedy by mnie to nie kręciło...eh....ale te fantazje mnie nie opuszczją

No wlasnie... tez nie chce zeby robil cos wbrew sobie. Bo jakby to bylo sztuczne to juz to nie to samo...

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr33
a czy jest tu jakiś facet i powie mi jakby sie zachował i co by pomyślał gdyby jego laska wyskoczyłą z czymś takim?

mysle, ze kazdy inaczej ;) W zaleznosci od osobowosci delikwenta :P

Gość barbie w trampkach
nie wiem jak moj ale chyba by na to poszedl. lubie jak mnei klepie po pupie. Wtedy zawsze mam mega orgazmy a najlepsze jest to ze robi to sam z siebie. MMMMMMMM jak to kreci. Najlepsze jest jak sie nie chamuje sexik bez granic o rety. kotku tesknie do Ciebie

Gość barbie w trampkach
nie wiem jak moj ale chyba by na to poszedl. lubie jak mnei klepie po pupie. Wtedy zawsze mam mega orgazmy a najlepsze jest to ze robi to sam z siebie. MMMMMMMM jak to kreci. Najlepsze jest jak sie nie chamuje sexik bez granic o rety. kotku tesknie do Ciebie