Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaa kompletnieeee

Czy macie pomysl jak i gdzie

Polecane posty

wyprowadzic sie z domu, jesli nie ma sie pieniedzy, jestem u podnoza zalamania psychicznego, rodzice mnie niszcza, mam 25 lat, stosuja kary, ojciec zachowuje sie jak hitler, matka wciaz bije. Niedawno dopiero wrocilam po studiach by troche oszczedzic i wyjsc na swoje, ale codziennie placze i juz nie wytrzymuje, coraz czesciej nachodzi mnie mysl o samobojstwie by zakonczyc moje cierpienie

Gość kasikkk29
tez miałam taka porazke, wyprowadziłam sie z domu znalazłam prace było ciezko czasem nie miałam co jesc , spałam na podłodze ale było warto dla swietego spokoju.

Gość jagna z jedwabna
wynajmij pokój chyba mały koszt

ja tez sie z tym licze ze bedzie ciezko, ale chce sie uwolnic tylko nie wiem jak

Gość koza neostrada mus
pomyslow mam od huuuja znczy sie z pizdy

Gość betanna
Aż dziw ,że ci wolno przy kompie siedzieć.A tak na powaznie...musiałabyś mieć pracę ,wtedy można coś wynająć.A może masz babcię lub jakąs ciotkę która cię tymczasowo przygarnie?

Betanna zgadlas, o to byla wojna Niestety nie mam nikogo i to jest problem

Gość betanna
A skąd jesteś?

Gość czasami są takie ogłoszenia
w gazecie że poszukuą kogoś do opieki nad starszą osobą w zamian za nocleg, wyżywienie. Wiem że może to głupia rada, ale jakby było w moim życiu tragicznie to wolałabym skorzystać już prędzej z czegoś takiego niż pozwolić się unicestwić. Nie wyobrażam sobie żeby rodzic bił 25-letnią dorosłą kobietę. Na twoim miejscu starałabym się robić w miarę możliwości wszystko co oni chcą i zachowywać się tak żeby ich niczym nie rozdrażnić, a w międzyczasie rozpaczliwie szukać pracy. Po pierwszej wypłacie spierdolić stamtąd, wynająć gdzieś pojedynczy najtańszy pokój, nawet w kiepskich warunkach ale żyć w spokoju.