Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna w kropce

zapomnij o tym, co widziałaś...

Polecane posty

Gość dziewczyna w kropce

Byłam na erasmusie w hiszpanii, wróciłam i nie mogę przywyknąć do polskich chłopaków.... :( Wróciłam opalona, wyszczuplałam, zadowolona z życia i pewna siebie jak nigdy... ciągle się ktoś koło mnie kręci, a ja? patrzę na te wybladzone chuchra, czasami posiadające charakterystyczny zwis męski, niewysportowane i zapijaczone toto i nie mogę, po prostu nie mogę :( na razie nie mogę tam wyemigrować na stałe, i nie wiem czy kiedykolwiek będzie to możliwe, bo nie mam serca zostawić rodziców, ale po prostu faceci tutaj to jakaś porażka... czasami żałuję że w ogóle wyjechałam.... koleżanki mi mówią tylko jedno: zapomnij...

Gość inteligientki inaczej
w ktora strone to idzie oczernij czy zabielic?

Gość miszcz odwracaniawagi
zalezy jak lezy i czy stoi

Gość gbgfhfg
to wspomnija mile chwile ale nimi nie zyj, bo jakbys zamieszkala w hiszpanii to bylabys dla tych cudownych zlotych mezczyzn kolejna dziewczyna z miasta i nagle zobaczylabys te same smetne twarze lub co gorsza tych samych swietnych mezczyzn krecacych sie niestety juz przy innych przyjezdnych dziewczynach

Gość dziewczyna w kropce
no właśnie o to chodzi, że nie byłabym kolejną... nie ukrywam, że miałam tam duże powodzenie, bo jestem blondynką + niebieskie oczy, ale poznałam tam naprawdę sensownego i poważnego chłopaka, w dodatku tak diabelnie przystojnego... ale ... trzymałam się na dystans, bo nie chcę tak, na krótką metę, wiedziałam, że muszę wrócić do domu :(

Gość prlkhf
zlotko doskonale cie rozumiem charakter charakerem ale wyglad tez wazny mnie polacy wogole nie pociagaja, rysy twarzy, postura bylam na wymianie w holandii, tez wrucilam inna

Gość bbbbbbbbbzzzzzzyyyyyyykkkkkkkk
u nas też przy trasie się opalisz , będziesz szczupła i faceci będą się koło ciebie kręcić

Gość dziewczyna w kropce
nie prowo, może napisałam to w stylu prowo, ale niestety :/ przyzwyczaiłam się do opalonych ciał, tam gdzie byłam jest ciepło przez 9 miesięcy w roku, słońce plaża - to sprawia, że każdy dba o sylwetkę, bo jak tu się rozebrać, jak ma się brzuchola takiego, że nie widać stóp... może dlatego faceci tam też bardziej dbają o siebie, niejeden w łazience spędzał więcej czasu ode mnie... na początku się z tego śmiałam, a teraz jak wychodzę na ulicę i widzę te nieogolone gęby to ://// pewnie trochę mi się w głowie przewróciło od tego wyjazdu, i pewnie usłyszę, że szukam NIEWIADOMOKOGO.... ale mnie zwyczajnie razi estetyka na razie :////