Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Róża śląsk

MedLife Lubliniec-depilacja laserowa robił ktoś?

Polecane posty

Gość Róża śląsk

Czy ktoś z was korzystał z zabiegów w tej klinice MedLife ul,opolska ( nowa klinika przy rondzie), mają ten laser Elos, chciałabym tam zrobić depilację całego ciała i makijaż permanentny ust i chciałabym poznać wasze opinie, czy jesteście zadowolone i czy warto tam póść? Róża.

Gość Vikidorcia
Do Róży, nie korzystałam w MedLifie z depilacji laserowej , tylko miałam robiony makijaż permanentny brwi i ust. Jestem bardzo zadowolona z usługi w pełni profesjonalnej, korzystam tam również z usług stomatologicznych. To bardzo nowoczesna klinika, możesz się nie martwić.

Gość BystryMaluch
Robie w Medlifie depilację laserową nóg, mają dużo taniej niż w venomedzie , a dużo lepszy sprzęt. Po drugim zabiegu mam już bardzo widoczne efekty. Możesz spkojnie się tam udać będziesz zadowolona. A czy robiłaś tam może rzęsy?

Gość JaqulineRIu
jaka jest cena depilacji nóg w medlifie? wie ktoś?

Gość taka jedna starszaPani
Ja robię w tej klinice zabieg laserowy o nazwie Triniti, byłam już 2 razy efekt odmłodzenia niesamowity, to jakby 3 zabiegi w jednym, kompleksowo i efektywnie, cenowo w porównaniu z innymi miejscami konkurencyjnie, w Częstochowie gdzie mieszkam żaden gabinet nie oferuje tak zaawansowanych usług, mały minus dla kliniki za dojazd- b.żle oznakowany.

Gość BystryMaluch
ja za depilację całych nóg płacę 1000pln raz na 2 miesiące od 4 zabiegu połowę ceny.

ja byłam na depilacji laserowej w studiu laser w stolicy i jestem zachwycona efektami. Było warto mimo tego, że zabieg było dość kosztowny to i tak się opłacało. klika zabiegów i mam z głowy ciągłe golenie nóg ;)