Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 272727A

zwiazek z mlodszym facetem?

Polecane posty

Gość 272727A

zapewne jest juz tu gdzies taki temat,ale nie wiem gdzie szukac :P Czy ktos jest w zwiazku z mlodszym facetem?czy to dziala? ja poznalam super chlopaka 3 lata mlodszego..ja tez mu sie podobam i chcemy byc razem,ale mam obawy czy on nie zmieni zdania i czy takie zwiazki sa realne...

Gość norma norma
dziala,ja mam dwa lata mlodszego i juz prawie cztery lata razem..jak Ci sie podoba i Ty jemu nad czym sie kobieto zastanawiasz he?:p zycze powodzenia;-) ps..mlodsi sa fajniejsi ;-))

mój chłopak jest straszy ode mnie, więc na własnym przykładzie nie moge nic powiedzieć, ale myśle że od wieku nie zależy dużo. ważniejsze jest czy się dogadujecie. mój brat ma 9 lat starszą dziewczyne, co prawda ona to za mądra nie jest, ale są razem już chyba z 6 lat i jest im dobrze, wzięi razem kredyt na mieszkanie, więc chyba nie zamierzają się rozstać. natomiast moja siostra nie wyszła na tym dobrze. miała chłopaka 3 lata młodszego. byli ze sobą 4 lata no i mieli wpadke. jak zaszła w ciąże to on stwierdził że on jednak nie chce być z nią :/ i się roztali. heh, nawiasem mówiąc teraz ma żone i 3 dzieci :):D:D:D

Gość norma norma
to chyba napisal jakis stary grzyb...ignor ;-))

Gość norma norma
nie ma reguly....zalezy od chlopaka jak mysli o zwiazku o zyciu,czasami starsi sa bardziej dziecinni i glupi od tych mlodszych..tyle:)

Gość norma norma
ide zmienic pampersa z/w

Gość norma norma
jebnij sie w pusty lep dziwko,badz dziwkarzu:))

Gość 272727A
on jest strasznie zamkniety w sobie nie ufa kobieta..kiedys sie zakochal i nie wyszlo..na poczatku znajomosci powiedzial,ze nie szuka nikogo..ale jak spedzilismy ze soba troche czasu to widzialam zmiane w jego zachowaniu :) powiedzial zebym byla cierpliwa..pytalam o wiek..jemu nie przeszkadza a ja caly czas mysle ze bedzie traktowal mnie jak przygode... ok zaryzykuje trudno,kto wie moze to wlasnie TEN :)

ja mam faceta 3 lata młodszego ale emocjonalnie jest bardziej dojrzały niż nie jeden facet 10 lat ode mnie starszy :) więc wg mnie to że jest młodszy nie ma znaczenia :)

Generalnie, kiedy pojawia się TEN odpowiedni facet, i kiedy pojawia sie PRAWDZIWE uczucie nie ma czasu zastanawiac sie nad tym, czy różnica paru lat przeszkadza temu związkowi...Bo przeciez tu nie o wiek chodzi. Zakochałaś się w Jego osobie, w charakterze, uśmiechu, kochasz jego poczucie humoru, piekne oczy i ciało, wiec gdzie tu jest miejsce na te 3 lata różnicy? Ja sama jestem w związku gdzie facet jest młodszy. Co prawda jedynie o 1,5 roku, ale nigdy jakos na to nie zwracalam uwagi.Wiem ze to nie jest duza roznica, ale uwierz, jesli sie kocha naprawde to nie zwraca sie na takie szczegóły uwagi :) Co innego jakby byl 20 lat mlodszy :) No ale przeciez nie jest ;):classic_cool:🖐️🌼 pozdrawiam

Gość E28
mój mąż jest ode mnie młodszy 3 lata. ma 25 ja 28. nie widzę różnicy. jak był młodszy, gdy poznałam miał 20 lat, to wtedy może trochę... ale teraz nie.

Gość delica328
no to się pocieszyłam ,widzę że jest więcej takich

Gość 272727A
Porywam małe dzieci i obgryzam im paznokcie :classic_cool:

ja też akurat z dużo starszym facetem jestem, więc za dużo powiedzieć nie mogę, ale moja siostra od jakiegoś czasujest z chłopakiem 4 lata młodszym i muszę powiedzieć, że sie idealnie dobrali. choć u nich akurat widać, że ona jest starsza (chodzi o wygląd, nie charakter)

Gość 272727A
dzis sie spotykamy i bede mogla powiedziec cos wiecej..czy nie zmienil zdania itp :)

Gość po ile macie lat
?

Gość 272727A
juz po spotkaniu :) dopiero pojechal...JESTESMY RAZEM :) :) :) teraz czas pokarze co dalej,ale na dzien dzisiejszy bardzo sie ciesze on widze ze tez

Gość fadaj
mam dziewczynę o 3 l starszą. cymes!!

Gość 272727A
jest super :) spedzilismy cala noc razem(do niczego nie doszlo) widze,ze coraz bardziej mu zalezy...kazda wolna chwile spedzamy razem juz sa plany na w/end ;) jednak zwiazki z mlodszym dzialaja...ciekawe jak bedzie pozniej w powazniejszych tematach np..dzieci,slub itp..tego boje sie poruszac bo on chyba nie jest gotowy na to..

3 lata młodszy to jeszcze nie tak duzo:) Na forum znalazły sie kobiety mające faceta o 17 lat młodszego... :/

Gość Karinaaaaa
a ja byłam z facetem młodszym ode mnie o 4 lata..ale tak dojrzałym...psychicznie....był w wieku mojego młodszego brata..ale taka przepaśc intelektualna...straszne..i bardzo miło to wspominam...także..jak bym ryzykowała

jestem z facetem 1,5 roku młodszym i jedyne co mogę powiedzieć - jest BOSKO. znajomi w moim wieku są infantylnymi dzieciakami w porównaniu do niego, a ilość wrażeń występująca w naszym związku i jego zaangażowanie utwierdzają mnie tylko w tym, że warto było zaryzykować:)

Gość 272727A
a wiec jak zaczac temat o dzieciach rodz i tp..zeby go nie przestraszyc a jednoczesnie poznac jego podejscie do sprawy?

Gość rdgfhjmnb.
fuj , nie zadawać sie z takim!kobiety wolą starszych a, nie takich przy których czujas ie jak synowie

Gość 272727A
nadal jestesmy razem,jest super ..kochamy sie strasznie :) planujemy wspolne mieszkanie..niesamowity facet

Gość o dzizez ja pierdziele
po 3 tygodniach juz mowisz, ze go kochasz? i on ciebie tez? smieszne. co najwyzej zakochani mozecie byc.

Gość 23latek
Mój kolega (22 lata) związał się z dziewczyną, która ma 30 lat. Super do siebie pasuje. Fakt Ona jak by trochę Go niańczyła ale super dziewczyna z charakteru i wyglądu :)