Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość airet

wieczór panieński - pomysły Kraków

Polecane posty

Gość airet

Jakie macie pomysły na wieczór panieński? :) Będę wdzięczna za wskazówki np. jak wyglądał Wasz wieczór, albo jakiego oczekiwałyście :) Co było fajne, a co żenadą :) I może któraś z Was poleci fajne miejsce w Krakowie na taką imprezę? Raczej nie rujnującą finansowo, no i striptiz odpada (przyszła Pani Młoda raczej nie będzie zadowolona) :)

Gość asia88-84a
my umowilysmy sie u kolezanki na chacie (panna mloda przyszla placila za wszytsko) i tam zjedlismy wypilismy, zawiazalismy jej oczy ubralismy w fartuch z allegro pejcze kajdanki ogon rozki i pojechalismy na impreze czekaly na nas loze a przyszla panna mloda bawila sie w takim wlasnie kostuumie:) byloz zajefajnie

Gość airet
cos wiecej?

Gość do autorki topicu
jakby mnie ktoś przebrał i kazał sie tak bawić wśród ludzi to bym raczej nie była za szczęśliwa :o

Gość gość
cześć. ja korzystałam z usług www.ananday.pl, robią mega wieczór panieński w Krakowie.

Gość Dori
Dnia 15.02.2018 o 15:58, Gość gość napisał:

cześć. ja korzystałam z usług www.ananday.pl, robią mega wieczór panieński w Krakowie.

Hej a czy możesz coś więcej o nich napisać np.cene? Bo już ponad tydzień czekam na ich odpowiedź...