Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gulcia

POMOCY!!! Krwiaczki na czole

Polecane posty

Gość Gulcia

Ale się ludziska urządziłam :( Sześć dni temu byłam na zabiegu u kosmetyczki - takie niby wygładzanie czoła specjalnym zasysaczem (aluma) - że skóra jest wciągana jakby pod ciśnieniem. Uprzedzono mnie, że mogą pojawić się małe krwiaczki, ale znikną za dzień, dwa. Niech to jasny szlag trafi :( Ja mam pół czoła w czerwonych plackach i nic się to nie wchłania od 6 dni :( ZAŁAMKA. Zachciało się babie pozbywać zmarszczek to teraz oszpeciła się krwiakami. Kupiłam sobie w aptece żel z heparyną. I nic :( Z reklamacją iść nie mogę na razie, bo nie ma mnie na miejscu jeszcze ponad tydzień. Jestem naprawdę podłamana. Maskuję się fluidem w kolorku, ale i tak okropnie widać. O żesz... . Poratujcie mnie proszę... istnieje coś NAPRAWDĘ skutecznego na przyspieszenie wchłonięcia??? Wyczytałam, ze arnika, ale jakoś nie wierzę... . Jestem nieźle wystraszona, że to mi już na zawsze zostanie... . Że popękały mi naczynia krwionośne i tak już zostanie... To możliwe??? Pocieszcie mnie jakoś kobitki... . Buuuuuuuuuuuuuuuuu.......

Gość ach kobito
naprawdę arnika jest skuteczna . dobry jest Siniak albo hirudoid

Gość yhkykskx
a może jakiś żel na nogi na żylaki?? z kasztanowcem? ma silne działanie na naczynia krwionośne i wchłanianie krwiaków. może zaryzykuj, a nóż podziała

Gość ach kobito
możesz też smarować sokiem z aloesu