Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakajaka

Czego mi brakuje?

Polecane posty

Gość jakajakajaka

Witam. Wiem, że nikt mi nie odpowie jednym zdaniem na pytanie postawione w temacie, ale może jakieś podpowiedzi, wskazania... Mam 23 lata :) Ostani raz w dłuższym związku 4 lata temu. No i w ciągu tych 4 ostatnich lat... jakieś mniej lub bardziej znaczące miłostki, znajomości, przeżycia... Generalnie ciągle SAMA. Sama, nie samotna. Spojrzysz z boku - atrakcyjna (zdanie otoczenia), roześmiana dziewczyna... z poczuciem humoru, dusza towarzystwa, do tego inteligentna i ceniąca niezależność, zarówno swoją, jak i innych... Umiejąca słuchać, taka z którą można śmiać się i płakać. Ideał? :/ Nie chwalę się, nie żalę, zastanawiam się tylko... dlaczego jest tak, ze mimo posiadania wielu cech, których w kobiecie szukają mężczyźni, zarówno w sferze wizualnej, jak i jej charakterze, podejściu do życia, etc., ciągle jestem sama. Nie szukam na siłę, ale też nie można o mnie powiedzieć, że jestem zamknięta. Nic ztych rzeczy. No po prostu głupieję! Halo, czy faceci nas się boją? Czy to z nimi, czy z nami - a wiem!! że nie jestem przypadkiem odosobnionym - jest coś nie tak? Nie przychodzi mi juz na myśl NIC, co mogłabym zmienić, poprawić, naprawić, na tyle oczywiście na ile nie kłóciłoby się to z moją naturą. Od czego więc zależy to cholerne szczęscie w miłości, hę? :/

Gość Citrontii
Może zbyt wysokie wymagania

Mam tak samo, więc cie nie odpowiem,a w związku ostatnio bylam 7miesięcy temu i trwal prawie 4lata

Gość jakajakajaka
Wlasnie ostatnimi czasy zastanawiałam się nad tymi wymaganiami. Kurcze. Gdybym 'brała' wszystko, co leci ;) już dawno nie byłabym sama. Ale nie chcę tak. Muszę czuć, że CHCĘ, przecież zmuszanie się do związku z kimś nie prowadzi do niczego. A moje wymagania nie są jakieś wzięte z sufitu... ponadto, poznając kogoś, staram się patrzeć na niego indywidualnie, nie dopasowywac do schematu.... sama juz nie wiem:(

Gość mememeczka
a moze każdy chłopak patrząc na Ciebie mysli...taka fajna, to pewnie juz zajęta, i nawet nie próbuje zagadac

Gość Citrontii
Memeczka może mieć rację,

Gość hmmmhmmm
A dlaczego nie wyszło w przeciągu tego czasu z tymi, których poznałaś?