Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolkaa5

Wstydliwy problem z wyproznianiem sie....

Polecane posty

Gość loolkaa5

Witam wszystkich. Mam dosc nieciekawy problem... Jestem mloda kobieta, odzywiam sie raczej normalnie (chociaz staram sie ograniczac do mniej niz 1500 kcal na dzien), pija srednio ok 1l dziennie (wiem ze powinnam pic wiecej), moja aktywnosc fizyczna zalezy od dnia - jeden dzien moge przelezec caly w lozku, na drugi moge caly dzien chodzic po miescie. Od czasu do czasu wyskocza mi jakies syfki (przed okresem czesto). Moj problem polega na tym ze rzadko sie wyprozniam, ostatnio co okolo 4 dni. Przy czym troche wstydze sie wyprozniac... Wczesiej mialam problem z biegunkami (wystepowaly czesto po alkoholu, jogurtach, ale czasem tez same z siebie). Nie mam zaparc i biegunek jak np. jadam w McDonaldzie czy w pizzeriach. Nie wiem kompletnie o co chodzi. Boje sie gdzies wyjsc, bo nagle moze mnie chwycic i co wtedy? :( Prosze o pomoc...

Super Size Me 1 z 11 Dokument przedstawia efekt eksperymentu, jaki Spurlock przeprowadził na samym sobie - zdecydował się przez 30 dni jeść posiłki tylko i wyłącznie w barach sieci McDonald's. Film przedstawia zmiany, jakie zaszły w organizmie bohatera, a także wzbogaconą o statystyki i opinie specjalistów próbę oceny sposobu odżywiania charakterystycznego dla wielu mieszkańców USA - w tym dzieci, na co zwraca uwagę Spurlock. http://www.youtube.com/watch?v=m9IvLOutZyk

Gość tajemnica;)
Polecam maślankę do kolacji lub kup w aptece "Normogram"-mi pomógł. To lub to . Powodzenia AMO;)

Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz

Gość ja sie wyprozniam
raz na dwa tygodnie od 30 lat i zyje tak mam i koniec , nic nie pomaga za chiny ludowe :O moglabym zjesc stare i splesniale i tez nie, sprobuj parafiny cieklej czasem na chwile pomoze

Gość a ja mam odwrotnie
a ja za to mam wlasnie problem z biegunkami, po czym Ci przeszly, bo napisalas, ze wczesniej mialas

Gość ocet jablkowy
polecam picie octu jablkowego 3 razy dziennie. Przed sniadaniem, obiadem i kolacja. 1 lyzka stolowa octu JABLKOWEGO ( bron Boze zwyklego) na szklane wody ( okolo 250 ml) jesli od razu nie bedzie efektu nie zniechecac sie. Regularne stosowanie naprawde przynosi efekty

Gość zdecydowanie poleccam
otręby herbate z pokrzywy zioła ojca klimuszki

Gość onawi
boje sie gdzies wyjsc, bo nagle moze mnie chwycic i co wtedy? i wtedy jak normalny czlowiek biegiem poszukasz kibla......

Gość gość
Mnie się udało pozbyć uciążliwych dolegliwości jelitowych dzięki kuracji preparatem debutir z maślanem sodu. Wreszcie skończyły się ciągłe biegunki i bóle brzucha