Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdf

facet i gra

Polecane posty

Gość sdfsdf

Mój chłopak gra w grę - taką w którą gra kilka tysiecy (może wiecej) osob na świecie. Gra w nią już od 3 lat. Każdego wieczoru, oprócz dni gdy się widzimy. A widzimy się co tydzień z powodu odległości. Dzwonią do niego ludzie z gry, jest z nimi w stałym kontakcie, to jest jego świat. Zamierzamy niedługo zamieszkać i mam trochę obawy. Boję się że będzie wciąż grał zamiast zajmować się mną, domem, a w przyszłości rodziną. Czy któraś miala doswiadczenia z jakimś maniakalnym graczem? Zmienia się taki po zamieszkaniu z kobietą?

Gość Mineciarz
co to znaczy mną i domem ? znaczy ze ma 24h siedziec przy twojej dupie i z Tobą rozmawiać ? Sprzątać non stop dom ? Naprawde na głowę upadłaś... Jeżeli jest manniakiem grania to daj mu czasu troche na relaks... wiesz jak się kończa relacje gdzie panna chce podporządkować faceta sobie ? Rozejściem się lub będzie się na tobie mścił ... i sam wprowadzi zakazy co Ci wolno a co nie. Chcesz tego ? U mnie warunkiem jest że od godziny 21 do 23 kiedy niema nic wazniejszego to sobie gram bo lubie, a panna może się zająć soba, czyli pomalowac paznokietki, wziasc kapiel itp.

Gość pati .
Oczywiście ze sie zmieni bedzie musiał byc bardziej odpowiedziealny . Uważam ze gdy zamieszkacie razem on bedzie ci poswiecal doś duzo czas a jesli tak nie bedzie to bedziesz musiala go o tym powiadomic bo moze nie bedzie sobie sprawial z tego sprawy.

Gość była graczka
a ja Ci powiem, żebyś to jakoś przystopowała. Sama kiedys grałam w taka gierkę. Grałam sobie i grałam a potem się okazało, że mam swój wirtualny świat. On na serio wciaga. Nim się obejrzysz a facet bedzie każdą chwilę spędzał przed komputerem nad gierką. Skończ to jeśli jeszcze nie zabrnął za daleko

facet i gra" a może to literówka i temat miał brzmieć facet i penigra :p zasady stosowania ? :D

Gość sdfsdf
ale co skonczyc? Przeciez mu nie zabronię. OWszem, jak jest ze mną to nie gra, ale gdy jest u siebie to gra od powrotu z pracy aż do północy

Pati a ja sie z toba nie zgodze, bo mnie osobiście sie wydaje, ze mozliwe sa dwa scenariusze: 1-to że zaakceptujesz to, ze ta gra jest cześcią jego zycia i nie bedziesz robić mu awantury,z ę codziennie do niej zasiada przykładowo na wieczór na godzinke czy dwie 2-to że bedziesz sie o to wkurzac, aż zaczniesz sie burzyc, stawiac warunki i bedziecie sie o to mega kłócić, żadne nie bedzie chcialo ustąpić i was to \"spali\" bo podejrzewam,z e od tej gry on sie uzaleznił, a na leczenie raczej nie da sie wysłać i jeszcze sie mega obrazi jak mu to bys zaproponowała...

Gość Mineciarz
aahhhaahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaahhahaahahha LEZE ja pierdole wy naprawde tak myślicie że my mężczyźni mamy wam poświęcać cały czas ? KPINY KURWA ! Nie zmieni się jak zamieszkacie razem, odrazu Ci mowie. Jeżeli takie macie plany to ja pierdole.. zal mi gości

Gość była graczka
Nie wierz w to, że poświęci tej gierce godzinę czy dwie wieczorem. Skoro wiesz, że gra od powrotu z pracy do północy to znaczy że już wsiąkł i trudno bedzie to mu zmienic. Wydaje mi się jednak, ze teraz nic z tym nie zrobisz, może dopiero jak zamieszkacie razem - wtedy konkretnie - wóz albo przewóz. Mówie z dośiwadczenia - takie gierki to nie zabawka, którą się rzuca w kąt. A jaka to gra?